Eski Okan'ı izlettireceğim

Denizlispor'un yeni transferi Okan Koç, Yeşil-siyahlı formayla başarılı olarak hem eski Okan'ı herkese izletmek hem de takımının başarısına katkı sağlamak istediğini söyledi.

Yeşil-siyahlı takımın Antalya kampına katılan Okan Koç, kendisi için hazırlanan özel antrenman programını uyguluyor. Okan, Papillon Spor Center'da bu akşam tek başına çalıştı. Denizlispor'un köklü bir takım olduğunu söyleyen genç futbolcu, "Buraya başarılı olmak için geldim. Denizlispor ligde kötü bir durumda. Fakat devre arasını iyi değerlendirip, ikinci yarıya güçlü bir şekilde başlarsak, başarılı olacağımıza inanıyorum. Denizlispor'u ligde bırakmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Geçmişteki hatalarından ders aldığını ifade eden Okan, "Yeni bir sayfa açtım. Futbol hayatımda çok takım gezdim. Çok şeyler yaşadım. Yaşadıklarımla genç yaşımda çok tecrübe kazandım. 33-34 yaşındaki bir futbolcunun tecrübesine sahibim. Artık Denizlispor gibi köklü bir camiaya geldim. Denizlispor'da eski Okan'ı herkese izletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.