Seyrantepe'den Varyap çıktı

Seyrantepe Stadı ikmal ihalesinde en iyi teklifi Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Uzunlar İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. iş ortaklığı verdi.

 

TOKİ Daire Başkanlığı ' nda 5 . kez tekrarlanan Seyrantepe Stadı ihalesinde ilk oturum bugü ; n gerç ; ekleştirildi . İhale komisyonu başkanı Ahmet Haluk Karabel , başkanlığındaki ihaleye 7 firma katılırken bu firmaların 5 ' i teklif verdi . 5 firma arasında en dü ; şü ; k teklifi veren Varyap 198 Milyon 950 Bin TL ' lik teklifi ile avantajlı duruma geç ; ti .

Bu firmayı Kalyon İnşaat ve Ö ; zka İnşaat ortaklığı 238 Milyon 743 Bin TL ile takip etti . AFA Pirefabrik Beton ve OG iş ortaklığı 247 Milyon TL ü ; ç ; ü ; ncü ; sırada yer alırken , EMAY İnşaat 264 Milyon TL ile 4 . , MAKYOL İnşaat ve ALSİM Alarko Ticaret A . Ş . ortaklığı 298 Milyon 502 Bin TL ' lik teklifi ile son sırada yer aldı .

Komisyon başkanı Karabel , ikinci oturumun yarın sabah 10 . 15 ' te yeniden toplanacağını belirterek , firmaların daha iyi teklifler de bulunacağı temennisinde bulundu .

En dü ; şü ; k teklifi veren firmanın kazanacağı ihalenin nihai sonucunun yarın saat 15 . 00 ' da belli olması bekleniyor .