Semih'ten ilginç karar

Fenerbahçe'nin 'Nöbetçi' golcüsü Semih Şentürk futbol hayatını Avrupa'da sürdürmeye karar verdi.

 

Sarı- Lacivertli forma altında attığı birbirinden kritik gollerle takımına hayat veren Semih Şentü ; rk iç ; in ayrılık vakti yaklaşıyor . Hiç ; bir teknik direktö ; re yaranamayan golcü ; oyuncu geleceğiyle ilgili kararını verdi .

Yedek kaldığı iç ; in sıkıntılı olduğu bilinen milli golcü ; yakın ç ; evresine , gelecek sezon futbol yaşantısına yurtdışında devam edeceğini aç ; ıkladı . İngiliz ekiplerinden Portsmouth başta olmak ü ; zere , Sunderland , Bolton ve bir dö ; nem Can Bartu ' nun da formasını giydiği İtalyan takımı Fiorentina ' nın Semih ' le ilgilendiği kaydedildi .

Sezon sonunda sö ; zleşmesi bitecek olan Semih ' in artı 1 yıllık opsiyon maddesini avukatlarına incelettiği ve ilgili maddenin gitmesine engel bir durum teşkil etmediği belirlendi .

Aurelio ' nun da opsiyon maddesini bağlayıcı bulmayıp , Real Betis ' e transfer olduğunu bilen milli oyuncunun eski takım arkadaşının yö ; ntemini doğru bulmadığı ve , ' Başkanımdan izin alır , ö ; yle giderim ' dediği ifade edilirken , Semih ' in yakınlarına , ' Daum sü ; rekli bana en iyi adamının ben olduğunu sö ; ylü ; yor fakat yine yedek kalıyorum . Bu durumdan sıkıldım . Direkt oynayacağım bir takıma gideceğim ' diye dert yandığı belirtildi .