Aziz Yıldırım'ın teklifine futbolcularından veto!

Başkan Aziz Yıldırım tarafından yabancı oyunculara lojman olması için yaptırılan Millenium Villaları boş kaldı. Daum ve futbolcular konutları şehre uzak olması nedeniyle geri çevirdiler. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kulübe sattığı tartışmalı Millenium Villaları bu kez de futbolculardan veto yedi.

 

Yabancılara lojman olması amacıyla Başkan Yıldırım ' ın firmasından kulü ; be alınan teknolojik villaları , oyuncular şehir merkezine uzak olduğu iç ; in tercih etmiyor . Gü ; iza , Cristian ile Vederson dışında hiç ; bir futbolcu villaları kullanmazken , Teknik Direktö ; r Christoph Daum da , formula pistine ç ; ok yakın olan bu lü ; ks villalar yerine boğazda oturmayı seç ; ti .

Gü ; iza ' nın halen oturduğu villadan ç ; ıkmak iç ; in ç ; aba harcadığı , kulü ; p doktoru ve yardımcı antrenö ; rlerin de , İspanyol golcü ; nü ; n komşuları olduğu ö ; ğrenildi . Dos Santos ' un ise villaları beğenmeyip , Acarkent ' e yerleştiği belirtildi .

Fenerbahç ; e Yü ; ksek Divan Kurulu toplantıları ile Genel Kurulu ' nda bir kaç ; kez tartışma konusu olan Millenium Villaları ' ndan 8 adeti kulü ; be satılmış ve Başkan Yıldırım bu konutları kulü ; be yarı fiyatına verdiğini ifade etmişti . Yıldırım her yıl binlerce dolar kira ö ; demeleri yü ; zü ; nden bu villaları kulü ; be kazandırdıklarını da dile getirmişti .

Fenerbahç ; e ' nin diğer yabancı futbolcularından Roberto Carlos ve Alex , Beykoz ' daki Acarkent ' te , Lugano ise Kalamış ' ta oturuyor . Oyuncular bu tercihlerini ç ; ocuklarının eğitimini ileri sü ; rerek aç ; ıklıyor .