Daum'dan bir yasak daha

Alman teknik direktör, adale sakatlıklarına neden olan diş çürümeleri için her türlü önlemi aldı.

 

Sezona hızlı başlayan , lig ve Avrupa ' da elde ettiği başarılı sonuç ; larla taraftarlarını umutlandıran Fenerbahç ; e ' de ü ; st ü ; ste gelen adale sakatlıkları sonrasında ç ; eşitli ö ; nlemler alan teknik direktö ; r Christoph Daum , son olarak şeker alarmı verdi .

Hü ; rriyet gazetesinin haberine gö ; re ; Alman ç ; alıştırıcı futbolcuları motive etmek iç ; in her tü ; rlü ; yö ; ntemi deneyen yardımcısı Roland Koch ile yaptığı gö ; rü ; şmede , diş ç ; ü ; rü ; melerini gerekç ; e gö ; stererek antrenman ö ; ncesi dağıttığı şekerleri yasakladı . Adale sakatlıklarının diş sağlığı ile bağlantılı olduğunu ifade eden Daum , ayrıca kan testleri de yaptırıyor .

Bu sezon ö ; nemli hedefler seç ; erek yola ç ; ıkan sarı lacivertli takımın 25 kişilik kadrosu ile ü ; ç ; ayrı kulvarda mü ; cadele edecek olmasına karşın , fizik kondisyon olarak iyi bir noktaya geldiğini dile getiren Daum , yardımcısı Roland Koch ' tan ayrıca ağır idman temposunu dü ; şü ; rmesini de istedi . Futbolcuları her maç ; sonrasında ö ; dü ; llendiren , ç ; eşitli aktivitelerle bunu medyatik hale getiren Koch , yurt dışından getirdiği onlarca paket şekerlemeyi daha ekonomik kullanma sö ; zü ; verdi .


Ligde ü ; st ü ; ste elde edilen 4 galibiyet sonrasında 3 gü ; n izin verdiği futbolcularından duyduğu memnuniyeti başkan Aziz Yıldırım ' a ileten Daum , 25 kişilik kadronun kendisi iç ; in yeterli olduğunu dile getirmişti . Prim sistemi ile ilgili ö ; nerisini de rapor halinde yö ; netime sunan Daum ; şampiyonluk yarışı iç ; in en bü ; yü ; k favori olarak gö ; rdü ; ğü ; takımın başarıya giden yolda en bü ; yü ; k rakibinin sakatlıklar olduğunu belirterek , &ldquo ; Biz iyi bir takım olduk . Daha iyi noktalara geleceğiz . Takımda problemli oyuncum yok . Tek endişem sakatlıklar&rdquo ; yorumunu yaptı .