7 maçta 3 gol atabilen takım golcü takımdır!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 'Beşiktaş'ın golcü bir takım olduğunu herkes görecek' dedi.

 

Beşiktaş Teknik Direktö ; rü ; Mustafa Denizli , ' ' Beşiktaş iyi yoldadır , kimse merak etmesin . Beşiktaşlılar rahat olsun ' ' dedi .

Deneyimli teknik adam , siyah-beyazlı takımın bu sabah yaptığı antrenman sırasında gazetecilerle sohbet ederken , sıkıntılı gü ; nler geç ; iren Beşiktaş camiasına umut dolu mesajlar verdi .

Denizli , ' ' Beşiktaş iyi yoldadır , kimse merak etmesin . Bunu da gö ; stereceğiz . Beşiktaşlılar rahat olsun . Beşiktaş ' ı bizden daha fazla yaşayan ve dü ; şü ; nen yok ' ' ifadelerini kullandı .


Bu sezon yaptığı 7 resmi maç ; ta sadece 3 gol atabilen siyah-beyazlı takımın gol sıkıntısı hakkındaki bir soruya ise Denizli , şu yanıtı verdi :

' ' Beşiktaşlıların bir şeyden korkusu olmasın ; bu takımın golcü ; lü ; ğü ; nden . . . Bu takım geç ; en sezonun en golcü ; takımı değil mi? Bir takım bir sezonda bu ö ; zelliğini kaybetmez . Bu takım golcü ; mü ; , değil mi , hep beraber gö ; receğiz . Ü ; stesinden geliriz , sıkıntı yaşamayız . ' '


UEFA Şampiyonlar Ligi ' nde Manchester United ile yapılan maç ; ö ; ncesi sü ; rpriz bir kararla Bobo ' yu 18 kişilik maç ; kadrosuna almayan Mustafa Denizli , bu konuda yapılan spekü ; lasyonlara da yanıt verdi .

Denizli , Bobo ile aralarında sorun olup olmadığı yö ; nü ; ndeki bir soruya , ü ; stü ; ne basa basa ' ' Hiç ; bir şey yok ' ' diye yanıt verdi . Deneyimli teknik adam , Bobo ' nun maç ; kadrosuna alınmamasının ardından medyada ortaya atılan iddialarla ilgili , ' ' Spor basınının olaylara bakış aç ; ısı . . . Niye bö ; yle yapılır , amaç ; nedir , anlamak mü ; mkü ; n değil? Bu kadroda yer alan bü ; tü ; n futbolcular ilk 18 ' e , ilk 11 ' e girmek iç ; in burada bulunmaktadır . O gü ; n iç ; in maç ; planlarımızın iç ; inde Bobo yoktu . Bir sezon iç ; inde bazı futbolcuların birkaç ; maç ; ta dü ; şü ; nü ; lmemesi gayet doğaldır ' ' dedi .

Savunmanın sağında gö ; rev değişikliğine gidip gitmeyeceği konusundaki bir soruya , ' ' Sebep? ' ' diye soruyla karşılık veren Mustafa Denizli , her futbolcunun bireysel hatalar yapabileceğini , ama kendilerinin olaya genel baktığını ifade etti .

Ankaraspor ' un Bank Asya 1 . Lig ' e dü ; şü ; rü ; lmesiyle ilgili gö ; rü ; şleri sorulan Mustafa Denizli , bunun idari bir konu olduğunu vurgulayarak , Futbol Federasyonu ' nun boşta kalan futbolcuların haklarını mutlaka gö ; zeteceğini dile getirdi .

Denizli ayrıca , milli maç ; lar iç ; in lige verilen aranın ardından , Ankaraspor maç ; ı da ertelenen bu haftaki rakipleri Kayserispor ' la ilgili soru ü ; zerine de , ' ' İki tü ; rlü ; değerlendirilebilir . Bizim ağır maç ; larımız da ü ; st ü ; ste geldi , ama ç ; ok da ö ; nemli değil . Biz gerç ; ek kimliğimize yavaş yavaş dö ; nü ; yoruz . Bu olumlu bir gelişme ' diye konuştu .