Terim neden atıldı…

FIFA görevlilerinin Portekizli hakeme “Türkler'in hocası çok hırçındır, sizi baskı altına almasına izin vermeyin” telkini üzerine Benquerenca'nın 25. dakikada Terim'i tribüne yolladığı ortaya çıktı.

 

FIFA gö ; revlilerinin Portekizli hakeme &ldquo ; Tü ; rkler ' in hocası ç ; ok hırç ; ındır , sizi baskı altına almasına izin vermeyin&rdquo ; telkini ü ; zerine Benquerenca ' nın 25 . dakikada Terim ' i tribü ; ne yolladığı ortaya ç ; ıktı .

A MİLLİ Takımlar Teknik Direktö ; rü ; Fatih Terim ' in Avrupa ' da hakemler tarafından fişlendiği ortaya ç ; ıktı . Milli patron , bu yü ; zden Bosna Hersek ' te geç ; mişteki kö ; tü ; sabıkalarının kurbanı oldu . Bosna Hersek karşılaşmasında Manuel Olegario Bartolo F . Benquerenca tarafından oyundan atılan Terim iç ; in Portekizli hakemin karşılaşma ö ; ncesinde FIFA yetkilileri tarafından uyarıldığı ve &ldquo ; Tü ; rklerin hocasına dikkat edin . Geç ; mişte ç ; ok sayıda vukuatı var . Ç ; ok hırç ; ındır . Ü ; zerinizde baskı kurmasına izin vermeyin . En ufak kural dışı hareketine gö ; z yummayın&rdquo ; diye şartlandırıldığı ö ; ğrenildi .

EMRE DE LİSTEDE VAR

KONUYLA ilgili olarak bilgi veren uluslararası bir hakem gö ; zlemcisi , &ldquo ; FIFA ve UEFA hakem-gö ; zlemci ve temsilci seminerlerinde bazı antrenö ; rler ve futbolcular iç ; in hakemleri uyarırlar . Bunlar olay ç ; ıkarttıkları ya da hakeme kural dışı davranışta bulundukları iç ; in fişlenmiş kişilerdir . Ne yazık ki meşhur İsviç ; re maç ; ından sonra Fatih hoca ve Emre Belö ; zoğlu da bu listeye girdiler . Bu nedenle hakemler en ufak hareketlerine dahi gö ; z yummuyorlar . Yoksa dü ; nyanın hiç ; bir yerinde hoca hakemi alkışladı diye sahadan atılmaz&rdquo ; dedi .

YİNE aynı gö ; zlemci , maç ; ın Portekizli orta hakemi Benquerenca ' nın iyi bir hakem olmadığına da dikkat ç ; ekerek , &ldquo ; Geç ; en yılki Porto-Benfica maç ; ını yö ; netmiş ve bü ; yü ; k hatalar yapmıştı . FIFA ' nın ne uzayan ne de kısalan hakemler listesindedir . ( Aman Terim ' e dikkat ) diye de uyarılmıştır . Bu nedenle de ilk protestoda hocayı attı&rdquo ; diye konuştu .

' UMARIM CEZA ALMAZ '

BU arada Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl dü ; n yaptığı aç ; ıklamada &ldquo ; Umarım maç ; ın Portekizli hakemi , Fatih hocayla ilgili adil bir rapor dü ; zenlemiştir de hocamız uzun sü ; re ceza almaz&rdquo ; diye konuştu .