Kayserispor şokta

Kayserispor'da, deplasmanda oynanan Galatasaray maçında alınan 4-1'lik farklı mağlubiyetin şoku yaşanıyor.

 

İstanbul ' a mutlak puan parolası ile giden sarı-kırmızılı ekipte , alınan mağlubiyette yapılan basit hataların etkili olduğu dü ; şü ; nü ; lü ; yor . Kayserispor Teknik Direktö ; rü ; Tolunay Kafkas , Galatasaray maç ; ı ile ilgili ç ; ok sö ; ylenecek bir şeyin olmadığını hatırlatarak , ç ; ok basit hatalar yaptıklarını ve rakibin kolay gol bulduğuna dikkat ç ; ekti . Tolunay Kafkas , ligin ü ; ç ; haftalık diliminde istedikleri puanları toplayamadıklarını hatırlatarak , ' Genç ; lerbirliği maç ; ı deplasmanda idi ve bir puan almıştık . Bu bizim iç ; in ö ; nemliydi . Kendi sahamızda kazanmamız gereken Gaziantepspor maç ; ından beraberlikle ayrıldık . Tabi dü ; şü ; ndü ; klerimizi gerç ; ekleştiremedik . İki hafta bö ; yle geç ; ince Galatasaray karşısında puan almayı amaç ; lıyorduk . En azından beraberlikle dö ; nmek istiyorduk . Ama istediğimiz olmadı ' dedi .
Galatasaray takımının bu yıl oldukç ; a gü ; ç ; lendiğini dile getiren Tolunay Kafkas , ' ' Maç ; genelinde iyi idik . Kaldı ki skoru eşitleme imkâ ; nımız ve pozisyonlarımız da oldu . Ancak yaptığımız basit hatalardan ve ö ; lü ; toplardan yediğimiz goller , geri dü ; şmemize neden oldu . Bu tip takımlara geri dü ; ştü ; ğü ; nü ; z zaman oyunu dengelemek zor oluyor . Sonuç ; ta istediğimizin dışında bir sonuç ; la ayrıldık ' diye konuştu . Tolunay Kafkas , maç ; ö ; ncesinde ç ; ok iyi bir oyun sergileyeceklerini dü ; şü ; ndü ; klerini ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi .
Kayserispor yö ; netiminin de , Galatasaray karşısında alınan mağlubiyet ile ilgili ilk toplantıda değerlendirme yapacağı ö ; ğrenildi . Yö ; netimin , oynanan futbol ve birkaç ; haftalık sü ; recin kadronun oturması adına ö ; nemli olduğu ve başarılı sonuç ; ların gelecek haftalarda alınacağını dü ; şü ; nü ; yor