Broos sezona kötü başladı

Trabzonspor, geçen sezon Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Belçikalı Hugo Broos ile lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde alınan sonuçlarla sezona kötü bir başlangıç yaptı.

 

Bordo-mavililer , teknik direktö ; r Broos yö ; netiminde ligde aldığı 2 yenilgi ve 1 galibiyet ile ü ; ç ; ü ; ncü ; hafta sonunda kendine 11 . sırada yer bulurken , UEFA Avrupa Ligi ' nde Toulouse FC ' ye sahasında 3-1 yenilerek tur şansını bü ; yü ; k ö ; lç ; ü ; de zora soktu . Ligin ilk haftasında Sivasspor ' u deplasmanda 2-1 yenen Karadeniz ekibi , ikinci haftada sahasında Diyarbakırspor ' a 2-1 , dü ; n de Manisaspor ' a deplasmanda 1-0 yenilmekten kurtulamayarak 3 haftada 3 puan toplayabildi .

3 SEZONUN EN KÖ ; TÜ ; BAŞLANGICI
Trabzonspor , teknik direktö ; r Broos yö ; netiminde son 3 sezon iç ; indeki en kö ; tü ; başlangıcını yaptı . Karadeniz ekibi , 2007-2008 sezonunun ilk 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile 6 puan , geç ; en sezon ise 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puan elde etmişti .

Geç ; en sezon ligin 3 . haftasını lider Sivasspor ile aynı puanı olmasına karşın averajla 4 . sırada tamamlayan bordo-mavililer , bö ; ylece Ersun Yanal yö ; netiminde aynı dö ; nemde daha başarılı sonuç ; lar ortaya koymuştu .

BROOS Ç ; Ö ; ZÜ ; M ARIYOR
Teknik direktö ; r Hugo Broos , Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak ü ; zere ü ; st ü ; ste alınan 3 yenilgi nedeniyle moral bozucu bir sü ; reç ; yaşadıklarını ifade ederek , hafta iç ; inde Toulouse karşılaşmasında olumlu bir oyun ortaya koymaları gerektiğini ve daha sonrada Bursaspor maç ; ını dü ; şü ; neceklerini sö ; yledi .

Alınan sonuç ; lardan sonra Bursaspor maç ; ının ö ; neminin daha da arttığını kaydeden Broos , ' Kö ; tü ; gidişatı durdurabilmek iç ; in ç ; ö ; zü ; m ü ; zerinde ç ; alışıyoruz .

Toulouse ile yaptığımız ilk maç ; ın ilk yarısında bunu başarmıştık ama ikinci yarıda oyundan dü ; ştü ; k . Her oyuncuya şans vermeye ç ; alışıyoruz ' diye konuştu .

Broos , takımda bazı oyuncuların istenilen seviyeye ulaşmadığını belirterek , ' Sakat oyuncularımız da var . Bu yü ; zden Bursaspor maç ; ı ç ; ok bü ; yü ; k ö ; nem kazanıyor . O maç ; ı kazanınca belki ç ; ok iyi bir noktaya gelmeyeceğiz ama en azından milli maç ; arasından ö ; nce bir toparlanma dö ; nemi yaşayacağız diye umuyorum ' ifadelerini kullandı .

YEREL GAZETEDEN KAYIP İLANI
Bu arada , Trabzon ' da yayınlanan yerel gazeteler , Trabzonspor ' un Manisaspor yenilgisini , eleştirel başlıklarla sayfalarına taşırken , bö ; lgesel Karadeniz Gazetesi , sü ; rmanşetten , Trabzonspor taraftarları imzalı , ' Kayıp İlanı ' yayımladı .

Kayıp ilanında şu ifadelere yer verildi : ' Lige 9 Ağustos ' ta Sivas ' ta muhteşem bir galibiyetle başladıktan sonra bizleri umutlandıran Trabzonspor ' umuzdan , 15 gü ; ndü ; r haber alınamamaktadır . Son olarak Manisa ' da perişan halde gö ; rü ; ldü ; kten sonra tekrar kayıplara karışan takımımızın geleceğinden endişe etmekteyiz . Gö ; renlerin insaniyet namına tarafımıza bildirmelerini rica ederiz . ' Gazete , spor sayfasında da ' Bu takımdan ne kö ; y olur , ne kasaba ' başlığıyla , dü ; nkü ; Manisaspor maç ; ını yer verdi .

Trabzon ' daki diğer gazetelerden Kuzey Ekspres , Isaac ' ın attığı golü ; kastederek , ' Silahımızla vurulduk . Bu şehir bunu hak etmiyor ' , Karadeniz ' den Gü ; nebakış , ' Binmişiz bir alamete . . . ' , Taka , ' Ç ; ok acele kan aranıyor ' , Karadeniz ' den İlkhaber , ' Nereye gidiyoruz ' , Tü ; rksesi ise ' Yine hü ; sran ' başlıklarını kullandı .