Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezonu mumla arıyor

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor, geçtiğimiz sezonu mumla arıyor. Geçen sezon ligin ilk üç haftasında 2 galibiyet 1 beraberlik alan bordo - mavililer, bu sezon ligde oynadıkları ilk üç müsabakadan ise 1 galibiyet 2 yenilgiyle ayrıldı.

 

Trabzonspor ' da ligde ve Avrupa kupasında ü ; st ü ; ste alınan 3 yenilginin şoku yaşanıyor . Hazırlık maç ; larında aldığı sonuç ; larla taraftarına umut veren Karadeniz temsilcisi , lige de deplasmandaki 2-0 ' lık Sivasspor galibiyeti ile başladı . Zorlu deplasmandan alınan galibiyetle moral bulan bordo - mavililer , ligini ikinci haftasında kendi sahasındaki 3-1 ' lik Diyarbakırspor mağlubiyeti ile tam bir hayal kırıklığı yaşattı .

Ligin en sıkıntılı ekibi karşısında ortaya konan futbol ve alınan sonuç ; camiayı endişelendirirken , UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maç ; ında Fransız temsilcisi Toulouse karşısında alınan 3-1 ' lik yenilgi moralleri iyice bozdu . Hem lig hem de Avrupa kupasında sahasında ü ; st ü ; ste iki şok yenilgiyle sarsılan Trabzonspor , kö ; tü ; gidişe son vermek umuduyla gittiği Manisa deplasmanından da eli boş dö ; ndü ; . 1-0 ' lık Manisa mağlubiyetiyle ü ; st ü ; ste ü ; ç ; ü ; ncü ; maç ; ından da sahadan boynu bü ; kü ; k ayrılan Bordo - mavililer , ligde geç ; tiğimiz sezonu da mumla arar hale geldi .

2008-2009 futbol sezonuna yeni bir yapılanmayla giren ve hedefine şampiyonluğu koymayan Karadeniz temsilcisi , ligin ilk ü ; ç ; haftasında oynadığı maç ; larda hiç ; yenilgi almamıştı . Sezona 2-0 ' lık Ankaraspor galibiyeti ile başlayan Trabzonspor , ikinci haftada deplasmanda Ankaragü ; cü ; ' nü ; 2-1 ' le geç ; miş , ü ; ç ; ü ; ncü ; maç ; ında ise sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalmıştı .

Bu sezon ise sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karadeniz ekibi , ligin ilk ü ; ç ; haftasında sadece 1 galibiyet alabildi . Bordo - mavililer , ilk hafta Sivas deplasmanından aldığı 2-0 galibiyetin ardından sahasında Diyarbakırspor ' a 2-1 , deplasmanda da Manisaspor ' a 1-0 mağlup oldu . Geç ; tiğimiz sezon ligin ilk ü ; ç ; maç ; ında 4 gol atıp kalesinde 1 gol gö ; ren bordo - mavililer , bu sezon ise ü ; ç ; maç ; ta 3 gol atıp 3 gol yedi .

Trabzonspor Teknik Direktö ; rü ; Hugo Broos , ü ; st ü ; ste aldıkları ü ; ç ; ü ; ncü ; mağlubiyetin hiç ; hoş olmadığını sö ; yledi . Manisa maç ; ında oyunun başında konsantrasyon eksikliği iç ; inde olduklarını ifade eden Broos , ' İlk gol pozisyonu biz yakaladık , ancak değerlendiremedik . Daha sonra bir dikkatsizlik sonucu golü ; yedik . Golü ; yedikten sonra oyuna hü ; kmeder gibi gö ; rü ; ndü ; k , ancak hü ; kmedemedik . Manisaspor karşısında yeterli direnci gö ; steremedik . ' dedi .

Tecrü ; beli teknik adam , hazırlık maç ; larında artan bir performans ortaya koyduklarını ve takımın en ü ; st dü ; zeye ulaştığını , ancak ligle birlikte sakatlıkların ve hastalıkların yakalarını bir tü ; rlü ; bırakmadığını ifade etti .

Manisaspor karşısında da hazır olmayan oyuncuları oynatmak zorunda kaldıklarını savunan Broos , bunun da bir bahane değil ; sebep olabileceğini belirtti . Tecrü ; beli teknik adam , ligde gelecek hafta oynayacakları Bursaspor maç ; ını kazanmaktan başka ç ; arelerinin kalmadığına vurgu yaptı .

GÖ ; ZLER TOULOUSE MAÇ ; INDA

Ü ; st ü ; ste alınan yenilgilerle morallerin bozulduğu Trabzonspor ' da , gö ; zler şimdi de UEFA Avrupa Ligi play-off ikinci maç ; ında perşembe gü ; nü ; deplasmanda oynanacak olan Toulouse FC maç ; ına ç ; evrildi . İlk maç ; ta alınan 3-1 mağlubiyetten dolayı tur şansını zora sokan Bordo - mavili ekip , zorlu deplasmana hem moral hem de tur umuduyla gidecek .

Bu maç ; ın hazırlıklarına bu akşam yapacağı idmanla başlayacak olan Karadeniz temsilcisi , ç ; arşamba gü ; nü ; de Fransa ' ya gidecek .

( CİHAN )