Mehmet Çoğum Denizlispor'da

Yeşil-Siyahlılar sağ kanat oyuncusu Mehmet Çoğum ile 3 yıllık mukavele imzaladı

 

Denizlispor geç ; en sezon Konyaspor ' da forma giyen Mehmet Ç ; oğum ile 3 yıllık sö ; zleşme imzaladı .
Turkcell Sü ; per Lig ' de ilk iki hafta Fenerbahç ; e ve Galatasaray ' a mağlup olarak puan cetvelinde puansız olarak son sırada yer alan Denizlispor , transfer ç ; alışmalarını sü ; rdü ; rü ; yor . Teknik direktö ; r Erhan Altın ' ın sağ ve sol bek mevkiine oyuncu istemesi ü ; zerine harekete geç ; en Yeşil-siyahlı yö ; netim , Ç ; anakkale Dardanelspor , Gaziantepspor ve Konyaspor ' da forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mehmet Ç ; oğum ' u renklerine bağladı .
Mehmet Ç ; oğum bugü ; n kulü ; p binasında dü ; zenlenen tö ; renle kendisini 3 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı atarken , Denizlispor ' a gelmekten mutlu olduğunu belirterek , ' Denizlispor ' a transferimizi gerç ; ekleştirenlere teşekkü ; r ederim . İnşallah hayırlısı olur . Ben Denizlispor ' a hedeflerim doğrultusunda geldim . Denizlispor ' un başarısı iç ; in elimden geleni yapacağım . Uzun yıllar Denizlispor ' da forma giymek istiyorum ' dedi .
Denizlispor Yö ; netim Kurulu Ü ; yesi Kaan Şanlıkan ise Mehmet Ç ; oğum ' un takıma katılmasıyla biraz daha gü ; ç ; lendiklerini ve sol kanada bir oyuncu transferi iç ; in ç ; alışmalarını sü ; rdü ; rdü ; klerini sö ; yledi .
Mehmet Ç ; oğum , imzayı attıktan sonra Denizlispor bayrağı ile objektiflere poz verdi .