Daum, Tuncay sorusuna 'hayır' diyemedi

Antrenmandan önce basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Christoph Daum, Tuncay Şanlı transferinden sakat futbolcuların durumuna, Sion maçından ligdeki iddialarına varıncaya kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Daum, Tuncay Şanlı ile görüşüp görüşmediğine de açıklık getirdi.

 

Fenerbahç ; e , UEFA Avrupa Ligi play off turu rö ; vanş ilk maç ; ında İsviç ; re ' nin FC Sion takımıyla yapacağı maç ; ö ; ncesi son idmanını Cenevre Stadı ' nda gerç ; ekleştirdi .

Daum , UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviç ; re ' nin FC Sion takımıyla deplasmanda yapacakları ilk maç ; tan avantajlı bir skorla ayrılmak istediğini sö ; yledi .

Christoph Daum , Cenevre Stadı ' nda yaptıkları antrenman ö ; ncesi dü ; zenlenen basın toplantısında , Fenerbahç ; e ' nin Almanya , İsviç ; re ve Fransa ' da ç ; ok taraftarı olduğunu belirterek , ' ' Hedefimiz yarınki maç ; tan sonra herkesin mutlu bir biç ; imde evine dö ; nmesidir . Amacımız yalnızca başarılı bir kulü ; p değil , aynı zamanda sempatik bir kulü ; p olmak . ' ' dedi .

Teknik Direktö ; r Daum , UEFA Avrupa Ligi ' ne katılmak iç ; in 2 zor maç ; yapacaklarını belirterek , ' ' Hedefimiz yarınki maç ; ta , 2 . maç ; iç ; in avantaj yakalamak . Sonuç ; ta İstanbul ' daki 2 . maç ; ta turu geç ; mek istiyoruz . Biz de yü ; ksek bir motivasyonla bu maç ; lara geliyoruz ve mutlaka turu geç ; mek istiyoruz . ' ' diye konuştu .

HAYIR DERSEM YALAN SÖ ; YLEMİŞ OLURUM

Daum , ' ' Tuncay ile gö ; rü ; şmeniz oldu mu? ' ' sorusu ü ; zerine , ' ' Evet dersem her yerde yazılacak . Hayır dersem yalan sö ; ylemiş olurum , ama bana ' son gü ; nlerde Tuncay ile gö ; rü ; ştü ; nü ; z mü ; ? ' derseniz hayır derim . ' ' diye konuştu .

Bir soru ü ; zerine Daum , Avrupa Şampiyonlar Ligi ' ne doğrudan katılma şansının apayrı olduğunu ifade ederek , ' ' Avrupa Ligi şansını yakalamışken bunu kullanmak istiyoruz . Ama ilk etapta bizim iç ; in her zaman Turkcell Sü ; per Lig şampiyonluğu vardır . Her futbolcu her ç ; ıktığı maç ; ı kazanmak istiyor . Yarın da maç ; a ç ; ıktıklarında Tü ; rkiye Ligi ' ni dü ; şü ; nmeyecekler . Bu maç ; ları ç ; ok ciddiye alıyoruz . Sağlam oynayan oyuncuların hepsini oynatıyoruz . ' ' dedi .