Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim: Her iddiaya cevap vermem

Milli Takımlar Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ay yıldızlı takımın Dünya Kupası'na gidememesi durumunda, göreve Mustafa Denizli ya da Ertuğrul Sağlam'ın getirileceği yönündeki iddialara cevap vermeyeceğini açıkladı.

 

Her konuya ya da iddiaya cevap vermeyeceklerini belirten Terim , Radyospor ' da Ö ; zgü ; r Sancar ' la Haber Ö ; zel Programı ' na yaptığı aç ; ıklamada , ' ' Zaten cevap vermek doğru değil . ' dedi .

Fatih Terim , ayrıca milli takımımızın 4 maç ; ı da kazanarak dü ; nya şampiyonasına gideceğini vurgularken , Avrupa Ligi ' nde mü ; cadele eden kulü ; plerimizden de bü ; yü ; k başarılar beklediğini sö ; yledi .

A Milli Takım Teknik Direktö ; rü ; Fatih Terim , Tü ; rkiye ' nin kalan 4 maç ; ınıda kazanacağını iddia ederken , Bosna Hersek ' in de mutlaka puan kaybedeceğini sö ; yledi . Terim , akıllarında olmayan puan kayıpları yaşadıklarını , deplasmandaki Estonya ve iç ; erdeki Belç ; ika beraberliklerinin kendilerini buraya getirdiğini belirterek şö ; yle konuştu ;

' ' Aklımızda olmayan puan kayıpları ve rakibimizin de aklında olmayan puan kazanç ; ları bö ; yle bir tablo ortaya ç ; ıkardı , ancak bizim rakibimizle olan maç ; larımız da var . İstanbul ' da 2 - 1 yendiğimiz Bosna Hersek ' i orada da yenecek gü ; ç ; teyiz . Yenmeliyiz . Ama biz nasıl hesapta olmayan puanlar kaybettiysek , onlar da kaybedecektir . Bizimle ve İspanya ile oynayacaklar . İnancımızı hiç ; bir zaman kaybetmedik . Oynayacağım son maç ; a kadar bu iddiamızı sü ; rdü ; receğiz . Takımıma gü ; veniyorum ben . ' '

AVRUPA LİGİ ' Nİ DE ŞAMPİYONLAR LİGİ ' Nİ DE KAZANABİLİRİZ

Avrupa ' da kupa gelir mi? sorusuna da cevap veren Terim , ' ' Tabiî ; ki gelir . Neden gelmesin . Takımlarımız Avrupa Ligi ' nde de kupa alır , Şampiyonlar Ligi ' nde de . Biz 17 Mayıs 2000 ' de UEFA Kupası ' nı kazandığımızda ç ; ok ö ; nemli bir mesaj verdik . Kadromuzda sadece 4 tane yabancı vardı . Dolayısıyla Tü ; rk oyuncuların ö ; nemine işaret etmiştik . Bugü ; n başarılı Tü ; rk oyuncuların sayısı bir kat daha arttı . ' ' diye cevap verdi .

Terim , rekorların kırıldığı zaman gü ; zel olduğunu da belirterek , ' ' Rekorlar kırılır ise başarı vardır . UEFA Kupası tekrar kazanılmalıdır . Şampiyonlar Ligi kupası hedef olmalıdır . O yü ; zden 75 milyon nü ; fusuyla dev bir ü ; lke olan Tü ; rkiye ' nin ö ; nemli başarıları olmalıdır ; olacaktır . Bence Avrupa Kupaları ' ndaki başarılar daha ü ; st sevilerde devam edecek . ' ' diyerek sö ; zlerini tamamladı .