Tuncay Şanlı Fenerbahçe’de İddiası

Fenerbahçe’de Sivasspor maçı öncesinde transfer konusunda müthiş gelişmeler yaşandı. Diego Lugano, sarı-lacivertli kulüple 4 yıllığına yeniden anlaşırken asıl büyük müjdeyi ise başkan Aziz Yıldırım verdi: 'Tuncay Şanlı’yı da aldık.'

 

Fenerbahç ; e ' de dü ; n ç ; ifte mutluluk yaşandı . İlk mü ; jde Lugano ' dan geldi . Uruguaylı futbolcu ile 4 yıllığına yeniden anlaşma sağlandı . Lugano ' ya sezon başına yarısı maç ; başına olmak ü ; zere 2 . 5 Milyon Euro ö ; deneceği ö ; ğrenildi . Edu ' nun kontratının bugü ; n ya da yarın feshedilip Lugano ile sö ; zleşme imzalanacağı belirtildi .

Kulü ; bü ; n internet sitesinden transferinin detaylarının daha sonra aç ; ıklanacağı belirtildi . Bö ; ylece Lugano , Avrupa ' da hiç ; bir kulü ; ple anlaşamayınca dö ; nmü ; ş oldu . Fotomaç ; ' tan Emre Bol ' un haberine gö ; re de , bü ; yü ; k mü ; jdeyi ise Başkan Yıldırım verdi . Yıldırım , gelen bilgiye gö ; re M ' Boro ' da oynayan Tuncay ' ın transferini bitirdiğini sö ; yledi .

Colin Kazım ' ın Tuncay Şanlı gafı

Kazım Kazım maç ; ın ardından yaptığı sohbette ilk 11 ' de oynadığı iç ; in ç ; ok mutlu olduğunu sö ; yledikten sonra ' Ama şimdi Tuncay geliyor . O gelince belki ben yedeğe ç ; ekilebilirim ' diyerek tü ; yoyu verdi .

Sabah gazetesinin haberine gö ; re ; Taraftarın sevgilisi Lugano ' yla 4 yıllık sö ; zleşme yenileyen Fenerbahç ; e ' de sıra eski kaptan Tuncay Şanlı ' nın takıma kazandırılmasına geldi . Sarı-lacivertlilerin hem milli futbolcuyla hem de kulü ; bü ; yle her konuda anlaştığı ve transferin bu hafta iç ; inde bitirileceği ö ; ğrenildi . Ö ; te yandan maç ; sonrası Kazım Kazım ' ın arkadaşlarıyla yaptığı bir sohbette sarf ettiği sö ; zler de bu transferin bittiğini mü ; jdeler nitelikteydi . Kazım , arkadaşlarının ' Hoca seni neden ç ; ıkarttı ' soruları ü ; zerine ' Ben Fenerbahç ; e ' ye ikinci sınıf bir takımdan geldim . Uzun sü ; re yedek kalmam normaldi . Ancak şimdi hocamız beni ilk 11 ' de oynatıyor . Oyundan ç ; ıkarmak da onun takdiri . Şu anda ç ; ok mutluyum . Ancak şimdi Tuncay geri geliyor . O geldiği zaman ne olacağı belli olmaz . Belki o ilk 11 ' e girer , ben yedeğe ç ; ekilebilirim ' dedi . Bu sö ; zler bazı ç ; evreler tarafından , Tuncay Şanlı transferinin gerç ; ekleşmesi durumunda Kazım ' ın takımdan ayrılabileceği şeklinde yorumlandı .