Sivasspor, Fenerbahçe'ye diş biliyor

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'yle oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a geldi.

 

Ö ; ğle saatlerinde Tü ; rk Hava Yolları ' na ait tarifeli uç ; akla Atatü ; rk Havaalanı ' na gelen Kırmızı - beyazlı takımı , Sivassporlu taraftarlar davul &ndash ; zurna ç ; alarak karşıladı . Takımları lehine tezahü ; rat yapan taraftarlar futbolcuları ve teknik ekibe sevgi gö ; sterisinde bulundu .

Havalimanında a& ; ccedil ; ıklamalarda bulunan Teknik Direkt& ; ouml ; r B& ; uuml ; lent Uygun , yeni sezona belli başlı krizlerle başlamak zorunda kaldıklarını belirterek , şunları s& ; ouml ; yledi ; & ; ldquo ; Sakat futbolcularımızın d& ; uuml ; zelmemesi , bir iki tane de sezon başında verdiğimiz sakatlıklar , bazı anlaştığımız yabancı futbolcuların da takımımıza katılmaması , hem iyi bir sezon hazırlığı ge& ; ccedil ; irmemizi hem de takım kurgumuzu sahaya yansıtmamızı engelledi . & ; rdquo ;
Bug& ; uuml ; n itibariyle yeni bir transferin takıma kazandırılacağının m& ; uuml ; jdesini veren B& ; uuml ; lent Uygun , & ; quot ; Transferlerimiz bittiğinde Milli Takım arasında da en iyi şekilde hazırlanıp ge& ; ccedil ; en seneki gibi bizi sevenlere istekli , arzulu bir Sivasspor izleteceğiz& ; quot ; şeklinde konuştu .
Fenerbah& ; ccedil ; e karşılaşmasına da değinen Uygun , & ; quot ; & ; Ccedil ; ok zor bir deplasman olduğunu biliyoruz . Bundan 3 - 5 sene & ; ouml ; nce hi& ; ccedil ; bir Anadolu takımı buralara gelip de puan konuşmuyordu . Artık b& ; uuml ; t& ; uuml ; n Anadolu takımları , puan alabilmek i& ; ccedil ; in m& ; uuml ; cadele ediyor . Ne kadar eksiğimiz olursa olsun biz , kendi adımıza futbolun en g& ; uuml ; zelini sahaya yansıtıp , Allah ' ın izniyle puan alıp daha moralli bir şekilde eksikliklerimizi gidermeye & ; ccedil ; alışacağız . & ; quot ; diye konuştu .
Yarın saat 21 . 00 ' de Ş& ; uuml ; kr& ; uuml ; Sara& ; ccedil ; oğlu Stadı ' nda Fenerbah& ; ccedil ; e ' yle karşılaşacak olan Sivasspor , Mehmet Yıldız ve Sezer Badur ' dan yoksun olarak m& ; uuml ; cadele edecek . Kırmızı - beyazlı takımın Fenerbah& ; ccedil ; e karşısına & ; ccedil ; ıkması beklenen muhtemel 11 ' i ise ş& ; ouml ; yle ;
Petkovi& ; ccedil ; , Hayrettin , Sedat , Yasin , Murat S& ; ouml ; zgelmez , İbrahim Dağaşan , Onur , Musa , Cihan , Ersen Martin , Kamanan 11 .


& ; nbsp ;