Şanlı Villa’ya taşınıyor.

Uzun zamandır transfer gündeminden düşmeyen ve adı Almanya ile İngiltere’de birçok takımla anılan Tuncay Şanlı’nın kulübü Middlesborough’un Aston Villa ile 7 milyon Sterlin’e anlaştığı belirtildi.

 

Daily Mail gazetesinin verdiği habere gö ; re transferi bir tü ; rlü ; gerç ; ekleşmeyen Tuncay Şanlı iç ; in Tottenham kulü ; bü ; nü ; n devreye girmesinden sonra Aston Villa’nın işlemlerini hızlandırdığı ve kulü ; ple anlaştığı aç ; ıklandı .

Middlesborough Teknik Direktö ; rü ; Gareth Southgate geç ; tiğimiz gü ; nlerde ' Tuncay’ın hala Middlesborough’da olmasına şaşırıyorum ' diyerek yıldız oyuncunun transferi iç ; in kulü ; plerin yavaş hareket etmesine anlam veremediğini aç ; ıklamıştı . Haberde ayrıca Tuncay iç ; in Aston Villa’nın Middlesborough kulü ; bü ; ne ilk etapta 5 milyon Sterlin peşin , kalan 2 milyon Sterlin’i ise taksit şeklide ö ; deyeceği ifade edildi . Tuncay Şanlı’nın ise Tü ; rkiye’de olduğu belirtilen haberde , genç ; oyuncunun 12 Ağustos’ta Kiev’de oynanacak olan Ukrayna - Tü ; rkiye ö ; zel milli maç ; ın ardından İngiltere’ye geleceği ve yeni takımı Aston Villa ile sö ; zleşme imzalayacağı yeraldı . Tü ; rk futbolcu Alpay Ö ; zalan da Aston Villa forması giymişti .