Fenerbahçe'ye iki kötü haber

Luca Toni'nin transferinden bir sonuç elde edemeyen Fenerbahçe'de, gözler Aston Villa'nın Norveçli forveti John Carew'e çevrildi. Ancak Carew'in menajerinden gelen bir açıklamayla bu transferden de vazgeçmek zorunda kaldı.

Ülkesini çok özlediğini söyleyen Bayern Münih’in forvet oyuncusu Luca Toni, Serie A’da bir takımda oynamak istediğini belirtti.

Teknik direktör Louis Van Gaal ile ters düşen ve takımından ayrılması beklenen Luca Toni, Chi dergisine verdiği röportajda, İtalya’ya özlemini dile getirdi.
"Ülkemle ilgili her şeyi özledim. Taraftarları, arkadaşlarımı, annemi..." diyen 32 yaşındaki futbolcu, şimdilik hangi takımda oynayacağını bilmediğini, ancak kesin bildiği şeyin, İtalya’ya döneceği olduğunu ifade etti.

Toni, "Burada, Almanya’da pişmanlık duyduğum hatalar yaptım. Bu hatalar, Güney Afrika’da Dünya Kupası’nda forma giyemeyecek olmama mal oldu, ancak yine de Lippi’nin beni aday kadroya çağırmasını ümit ediyorum" diye konuştu.

İngiliz gazetelerinin iddiasına göre Fenerbahçe'nin 5 milyon Paund'u gözden çıkardığı John Carew'in menajeri iddialara yanıt verdi. Flod, Carew'in kulübünden ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını, Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyledi.

2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen Carew, daha sonra Fransa'nın Lyon kulübüne transfer olarak, 2005-2007 yılları arasında bu takımda oynamıştı. Norveçli golcü, 2007 yılından beri Aston Villa formasıyla futbol yaşamını sürdürüyor.