Sercan'ın alacak isyanı!

Bursaspor'un 19 yaşındaki golcüsü Sercan Yıldırım, alacaklarla ilgili problem yaşadıklarını itiraf etti.

Oynadığı futbolla geçtiğimiz dönem göz dolduran ve bir çok takımın transfer listesinde yer alan, ancak son günlerde gece hayatı, lüks otomobiliyle yaptığı hız görüntüleri ile ismi geçen Sercan Yıldırım, "Her kulüpte olduğu gibi alacaklarla ilgili bir problemimiz var. Bursa şehri başarıyı istiyor. Ama bir çok işadamının taşın altına elini sokması gerekiyor" dedi.

AS TV'de yayınlanan Markaj isimli programa konuk olan genç yetenek, bir soruyu cevaplayarak hakkındaki iddialara açıklık getirdi. İlk devrenin kapanmasına az bir süre kala hakkında çıkan transfer haberlerine cevap veren Yıldırım, "Ben gitmekten yana değilim. İyi bir çıkış yakaladık. Neticede devre arasıyla ilgili haberler çıkıyor. Kulağımıza gelenler var. Bu konuda kararı İbrahim Yazıcı veriyor. Gönül Avrupa'ya gitmek ister" dedi.

"OYUNDAN ERKEN ALINMAK MORALİMİ BOZUYOR"

Yaşadığı sakatlığın ardından Galatasaray maçına sonradan dahil olan ve ilk 11'de başladığı Kayserispor karşısında da ikinci yarıda oyundan alınan Yıldırım, "Erken alınmak hocamızın anlayışı. Ben her zaman oynamak istiyorum. Çünkü 3-0'dan sonra, 60. dakikadan sonra maç gene çevrilebilir. Biraz moralim bozuluyor. Galatasaray maçında da böyle bir sıkıntı yaşadım. Beni etkiliyor ama hocaya saygı duymak gerekiyor. Ben Kayserispor maçında çifte üzüntü yaşadım. Hem oyundan çıktım hem mağlup olduk" diye konuştu.

"BENİM ARABA MERAKIM VAR"

Hakkında çıkan, "260 kilometre hız yaptı" haberlerinede cevap veren Yıldırım, "Herkesin merakı var. Bir güvercin merakı vardır, motor merakı vardır. Benim araba tutkum var. Hızlı lüks bir araba aldığında kim 260-300 basmaz. Kimse ben basmam diyemez. Bunu ortaya koyalım. Arabanın egsozundan yüksek ses çıktığı için insanlarda bir abartı oluşuyor. 260 basmayı savunmuyorum. Yakında 60'la giderken çekeceğim onuda yayınlayacağım, bakalım onu da haber yapacaklar mı" şeklinde konuştu.

"ALEM KELİMESİNİ MADDELER HALİNDE AÇMAK GEREKİYOR"

Gece hayatı ile ilgili sorulara ise Yıldırım, "Alemin tanımını yapmak gerekiyor önce. Alem kelimesini maddeler halinde açmak gerekiyor. Batuhan Karadeniz kamptan kaçıp maç sabahı otele geldi, Kazım Kazım aşırı hızla giderken kaza yaptı. Ben bir kez İstanbul'da 3-4 günlük iznimin olduğu gün arkadaşımın doğum gününe gittim. Gece 01.00 gibi mekandan ayrıldım. Ne yanımda bayan vardı, ne alkol kullandım. Ben anlamış değilim" cevabını verdi.

"BOSNA MAÇINDA KAÇIRDIĞIM GOL BENİ ETKİLEDİ"

Milli Takım hakkında da konuşan Yıldırım, "Genç Milli Takımlar hem güzel hem benim A takıma yükselmemdeki en büyük sebeplerden bir tanesi. Bosna maçında gol atamadım. Aslında o başlarda etkilemişti. Bosna maçında o golü atsaydım Dünya Kupası'na gidecektik. Bu bende biraz baskı oluşturdu ama artık kalmadı" dedi.