Kazanmaktan başka çare yok

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı Old Trafford'da yenerek tarih yazan Beşiktaş, bu akşam Avrupa kupalarına ya tamam ya devam diyecek.

Temsilcimiz B Grubu'ndaki 6. ve son sınavında Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak. Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edebilmek için 1-0 veya 2 farklı skorla galip gelip, Wolfsburg'un da Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek.

BAŞKA YOLU YOK


Kartal, Rus ekibini mağlup edip, Wolfsburg'un M.United'dan puan almasını bekleyecek. Saat 21.45'te hayat duracak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son maçında CSKA Moskova'yı ağırlıyor. Devler Ligi şansı kalmayan Kartal, Rus ekibini yenerek Manchester United zaferinden sonra bir kez daha tarih yazmak istiyor. Galibiyet dışındaki sonuçlar Beşiktaş'ın Avrupa defterini bu sezon için kapatacak. Moskova'daki maçı 2-1 kaybeden Beşiktaş için maç skoru da büyük önem taşıyor.

Beşiktaş rakibini 1-0 ve en az 2 farklı yenerse Wolfsburg'un Manchester United'dan puan alması halinde Avrupa Ligi'ne adım atacak. Ligde Diyarbakır ile berabere kalarak morali bozulan Beşiktaş'ın en büyük kozu 7 golle Avrupa'daki en skorer oyuncusu olan Bobo. Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü atmak için CSKA'yı gözüne kestirdi.

Son idmanda denenen Ferrari ile İbrahim Kaş'ın oynayacak hale gelmesi teknik direktör Denizli'yi sevindirdi. Manchester maçında burnu kırılan İbrahim Toraman'ın ise ilk 11'e alınmayacağı öğrenildi. Son taktik çalışmada Tabata ile Nihat'ı ayrı ayrı 11'de deneyen tecrübeli çalıştırıcının Nihat'ta karar kıldığı belirtiliyor. Bu akşam 21.45'te Türkiye'de hayat duracak.