Serkan Çalık: Maça hazırım

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Serkan Çalık, saktlığının geçtiğini belirterek teknik direktör Frank Rijkaard'tan görev beklediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcunun, GS TV'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı.

Yaklaşık 6 haftadır takımla birlikte çalıştığını belirten Serkan, “Hiçbir problemim, sıkıntım kalmadı. Hocamız ne zaman beni kadroya dahil ederse, ben o zaman oynamaya hazırım. Sabırsızlıkla o anı bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda olur. Önümüzde kupa maçları da var. Görev sırası bana geldiği zaman oynamaya hazırım” şeklinde ifadeler kullandı.

Bu sezon çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını anlatan Serkan, son 2-3 haftaya kadar iyi gittiklerini, ancak beklenmeyen bir düşüş yaşadıklarını kaydederek, “Bu durum her takımda oluyor. Avrupa ve Türkiye ligleri olmak üzere, önümüzdeki üç haftada çok önemli altı karşılaşma yapacağız. Ligin ilk yarısını iyi yerde kapatmak için önümüzdeki maçlarda yüksek performans sergileyerek kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Serkan bir soru üzerine uzun vadedeki hedeflerini, “Galatasaray'da ilk 11'de oynamak istiyorum. Galatasaray ile Avrupa kupalarında başarılar kazanmak, kontratımı uzatmak ve Galatasaray'da kalmak istiyorum” şeklinde sıraladı.

“TARAFTARA ÖZLEDİKLERİ SERKAN ÇALIK'I EN KISA ZAMANDA İZLETMEK
İSTİYORUM”

Sarı-kırmızılı futbolcu taraftara verdiği mesajda ise “Takımın durumuna hiç üzülmesinler, çünkü yeniden toparlanma sürecine girdik. Özledikleri Serkan Çalık'ı onlara en kısa zamanda izletmek istiyorum” dedi.

Galatasaray'da olmaktan çok memnun olduğunu dile getiren Serkan, maçlara çıkarken kendisine uğur getirdiğine inandığı için sahaya ilk sağ ayağını bastığını, zeminden çimeni alıp öptüğünü anlatarak, “Bunu çok eskiden beri yapıyorum. Bunu yapmadığım zaman kendimi iyi hissetmiyorum” şeklinde ifadeler kullandı.
Takım arkadaşı Servet'in sayesinde türkü dinlemeye başladığını ve çok hoşuna gittiğini kaydeden Galatasaraylı futbolcu, “Maç öncesinde türkü dinliyorum. Türküler beni çoğunlukla mutlu ediyor” dedi.

UEFA Kupası, Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynadığı ilk maçlarda giydiği formaların kendisi için çok özel olduğunu kaydeden Serkan, ailesinin bu formaları sakladığını bildirdi.