Hayal kırıklığına uğradık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Eskişehirspor yenilgisinin kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan ve Eskişehirspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, galip gedikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Haftalardır iyi oynuyoruz. İçeride ve dışarıda her zaman galibiyete oynayan bir takımız. Maçın başından sonuna kadar galip gelmek için her şeyi yaptık. İyi mücadele ettik. Bütün takımımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. Lig uzun bir maraton. Hem iyi bir galibiyet aldık, hem de iki genç arkadaşımızı Türk futboluna kazandırdık" dedi.

ADEM

Maçta iki gol atan Eskişehirsporlu Adem Sarı ise, Trabzon mağlubiyetinden sonra çok hırslı çalıştıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin güçlü takım olduğunu biliyoruz, ama bizde güçlüyüz. Yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Benim en mutlu günüm. Bana güvendikleri için hocalarıma teşekkür ediyorum, Gollerimi Almanya'da bulunan aileme armağan ediyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sivasspor maçını da kazanmak istiyoruz. Hedefimiz büyük. UEFA'ya gitmek istiyoruz" diye konuştu.

CHRISTOPH DAUM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ise, "Başta Rıza hocayı ve Eskişehirspor'u tebrik ediyoruz. Maalesef, bu maçtan puansız dönüyoruz. Takımın gösterdiği mücadelenin en azından bir puan getirmesi gerekiyordu. Özellikle kanatlardan daha fazla baskı yapmamız gerekiyor. Son hatalarda düşüşteyiz bunu biliyoruz. Çıkış yakalamamız gerekiyor. Bunun için mücadele ediyor ve çalışıyoruz. Önümüzdeki maçlarda istediğimiz puanları almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Devrede değişiklik yapma gereği duymadığını kaydeden Daum, daha fazla baskı ve gol bulmak için 60. dakikadan sonra üç değişiklik yaptıklarını dile getirdi.



Radikal karar olacak mı?


İlerleyen haftalarda radikal kararlar almayı düşünmediğini belirten Alman teknik adam, "Radikal değişiklikler olmayacak, bu kadroya, oyuncularıma güveniyorum. Gayet normal devam edeceğiz. Bu kadroyla, bu futbolcularla galibiyetler elde ettik. Daha fazla bu kadroya destek verip güçlendirmeliyiz. Tabi bazı eleştiriler olacak, bunu hak ettik. Takımdan memnun değilim. Neticeler bizim için büyük bir hayal kırıklığı. Futbolcularımı eleştirmek istemiyorum. Tabii ki formumuzda bir düşüş var. Bunu biliyoruz. Daha çok çalışarak bu sonucu değiştirmek istiyoruz. Bizde çok üzülüyoruz, iyi bir durum değil. Kadroma sonsuz güvenim var, bu düşüşten yeniden çıkmak için herşeyi yapacağız" şeklinde konuştu.



VEDERSON


Sarı-lacivertli futbolcu Vederson da zor bir maç oynadıklarını söyleyerek, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile neticesinde tahmin etmedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını kaydetti.