Adnan Polat Nusaybinli taraftarlarla buluştu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Nusaybinli Ultraaslanlar ile buluştu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat kulüp yöneticilerinden oluşan bir heyetle birlikte Mardin'in Nusaybin ilçesinde faaliyet gösteren Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu'nu ziyaret ederek taraftarlarla buluştu.

Başkan Polat'ı karşılayan taraftarlar imza alabilmek için bir biriyle yarıştı. Zaman zaman izdiham yaşandı. Hakan Olimpik Halı Saha Kompleksi'nde bulunanlara hitaben konuşan Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) Başkanı İsmail Sarıkaya, "Görüyoruz ki bizim bu yaptığımız proje gerçekten amacına ulaşmış. Buradaki bu kalabalık, bizim projemizin başarıya ulaştığının en önemli delili. Bize ve Galatasaray'a gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm Nusaybin halkına teşekkür ediyoruz. İnşallah burada yetişen sporcular, Galatasaray'ın alt yapısına, daha sonra A takımına ve sonra da Türk futboluna katkı yapar, buna yürekten inanıyorum." dedi.

Konuşmadan sonra Başkan Polat, kendisi ve tüm Galatasaraylı futbolcularının imzaladığı Sarı - kırmızılı formayı UltrAslan Mardin Koordinatörü ve Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu sorumlusu Şehmus Ak'a hediye etti. Yavuz Selim ilköğretim okulu öğrencilerinin folklor gösterisinden sonra Başkan Polat'tan İmza almak için Nusaybinliler arasında izdiham yaşandı.