Maçta kavgayı seviyorum!

Fenerbahçe teknik direktörü Daum, oyuncuların maçta hırslı ve kavgacı olmasının onların istekli olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

Oyuncuları saha içinde kapışan Alman Hoca'dan ilginç yorum

“Oyuncuların kavgası hırslı ve istekli oldukları gösteriyor. Stres atıyorlar. Güiza, Semih’e saygılı olmalı. Onunla bizzat konuşacağım.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Daum Avrupa’daki hedeflerine ulaştıklarını söylerken Güiza’ya aba altından sopa gösterdi. İşte Alman hocanın maç sonu yaptığı değerlendirmeler: “Hedeflerimizden biri grubu lider bitirmekti. Bunu başardık. Maçta birçok pozisyon yaşandı. Çünkü iki takım da kazanmayı isteyerek oynadı. Tam 95 dakika harika mücadele ettik. Rakipten daha az hata yapıp, deplasmanda hak ederek kazandık. Bundan sonra işlerin yeniden yoluna gireceğine eminim.

‘GÜİZA SAYGISIZLIK ETTİ’

BİZ oyuncuların hırslı ve mücadeleci olmalarını istiyoruz. Saha içinde tartışlıkları zaman benim hoşuma gidiyor. Kavga etmelerini istiyorum. Çünkü bu kavga onların maçı ne kadar çok istediklerini gösteriyor. Kasımpaşa maçında kavga etmemişlerdi. O kadar enerjikler ki bu kavgayla üzerlerindeki enerji ve stresi de atıyorlar.

GÜİZA’NIN ise Semih’e karşı saygılı olması lazım. Hiçbir futbolcu sahadan çıkmak istemez ama her futbolcunun tepkisi farklıdır. Ancak Güiza ile bazı şeyleri konuşmak istiyorum. Üzülmesi gayet normal. Semih ve Cristian’ın tartışmalarını ise iki oyuncuncunun da yeterince enerjik ve zamanı olmasına bağlıyorum.”

‘Son 32’ kuraları 18 Aralık’ta çekiliyor

F.BAHÇE, Avrupa Ligi’nde gruplar tamamlanmadan üst turu garantileyince 18 Aralık’taki kura çekimini beklemeye başladı. Kanarya, liderlikle beraber Devler Ligi’nde gruplarında 3. olup Avrupa Ligi’ne gelecek güçlü takımlarla eşleşmekten de kurtuldu.

SARI-lacivertliler Twente galibiyetiyle 2.5 milyon Euro’yu da garantiledi. Twente yenilgisinin ardından Avrupa Ligi’nde 4’te 4 yaparak toplamda 1 milyon 740 bin Euro’nun sahibi olan F.Bahçe ülke payına düşen medya katkısı olarak da 700 bin Euro alıp toplamda kasasına 2.5 milyon Euro koyacak.