Hedef grup liderliği

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, bu akşam Yunan ekibi Panathinaikos'u sahasında ağırlıyor.

Süper Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, ilk maçta rakibini deplasmanda 3-1 yenmişti. Sarı-kırmızılı ekip, Yunan temsilcisini bu akşam mağlup ettiği takdirde grupta liderliği garantileyecek ve 2. turda seri başı olma şansını elde etmiş olacak. Beraberlik halinde ise liderin kim olacağı son maçta belli olacak.

Teknik direktör Rijkaard ile Avrupa kupalarında 10 maça çıkan sarı-kırmızılılar, 7 kez galip gelirken, 3 maçta da berabere kaldı. Sarı kırmızılılar 10 resmi sınavda rakip filelere 30 gol göndermeyi başardı, kalesinde ise 6 gol gördü. Zorlu mücadeleyi Star naklen ekranlara getirecek.

REHAVET UYARISI


Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Rijkaard ve yardımcısı Neeskens, turu garantiledikleri için motivasyonları düşen oyuncuları, bundan sonra eşleşecekleri rakipleri konusunda uyardı. Takım kaptanı Arda ile Ayhan da arkadaşları ile yaptıkları toplantılarda, başta Liverpool olmak üzere dev rakiplerle 2. turda eşleşmemek için grup liderliğinin önemine değindiler.

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 22.05
HAKEMLER: İvan Bebek, Tomislav Petkovic, Tomislav Setka (Hırvatistan)
YAYIN: Star,

GALATASARAY

Leo Franco, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan, M. Topal, Mustafa, Arda, Elano, Kewell, Nonda

PANATHİNAİKOS

Galinoviç, Sarriegi, Gabriel, Vintra, Spiropoulos, Simao, Gilberto, Karagounis, Katsouranis, Petropoulos, Cisse