Trabzonspor'un Hutchinson aşkı

Trabzonspor sezon başında kadrosun katmak için uğraştığı Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson ile tekrar ilgilenmeye başladı.

Trabzonspor, sezon başında renklerine bağlayamadığı Kanadalı Atiba Hutchinson'u yine gündemine aldı. Bordo-mavili takımın kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Hutchinson için görüşmelere başlandı. 26 yaşında ve 1.87 boyundaki Kanadalı oyuncu, Danimarka ekibi Kopenhag'da forma giyiyor. Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Hutchinson için Trabzonspor yönetiminin Kopenhag ile pazarlıklara başladığı öğrenildi. 47 kez Kanada Milli Takımı formasını giyen Hutchinson, orta saha ve forvet arkası olarak görev yapıyor.

FATİH TEKKE BİTTİ Mİ?


Yabancı kontenjanından bazı isimleri göndermesi beklenen Trabzonspor, bonservisinde makul bir rakamda anlaşabilirse, Hutchinson'u transfer edecek. Bu rakamın da 2 milyon Euro civarında olduğu kaydedildi. Bu arada bordo-mavili kulüpte eski kaptanları Fatih Tekke için dün de olumlu bir gelişme olmadı. Trabzonspor ile Zenit'in bu hafta içinde bu transfere son noktayı koymaları bekleniyor. Trabzonspor, Zenit'e 500 bin Euro teklif ederken, Rus kulübü 1.5 milyon Euro'da ısrarcı. Tekke transferinin 1-2 gün için de olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlanması bekleniyor. Milli futbolcunun Zenit'ten 800 bin Euro alacağı bulunduğu belirtildi.