Cenk pazarlığı tıkandı

Beşiktaş ile Denizlispor arasında bir süredir devam eden kaleci Cenk pazarlığı, gün geçtikçe çıkmaza giriyor.

Yeşil siyahlı takımın Cenk Gönen'e karşılık siyah beyazlı kulüpten Yusuf Şimşek, Erhan Güven ve bir miktar para istedi. Yusuf'a teknik direktör Mustafa Denizli vize vermeyince Denizlispor yönetimi, bu kez Batuhan, Serdar Özkan ve para önerisinde bulundu. Ancak 2 futbolcu, düşme hattındaki bir takımda oynamak istemediklerini bildirince pazarlık sadece para üzerinden yürütülmeye başlandı.

Denizlispor, genç file bekçisinin bonservisine 2 milyon euro isterken bu kez Fenerbahçe'nin devreye girdiği öne sürüldü. Taraflar beklemeye çekilirken, pazarlığın önümüzdeki hafta devam edeceği bildirildi.

ALİ ARTUNER'İN YEĞENİ
Göztepe ve milli takımın unutulmaz kalecisi Ali Artuner'in yeğeni olan genç file bekçisi, dayısı gibi Göztepe alt yapısından yetiştiğini, henüz 16 yaşındayken bir kupa maçında Beşiktaş karşısında sarı kırmızılı formayı giydiğini hatırlatarak, "Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Bu yüzden transferimde söz hakkı Denizlispor yönetiminin. Eğer yönetim verdiğim hizmetin yeterli olduğuna, bu transferden kulübümün kazançlı çıkacağına inanır ve izin verirse anlaşma sağlanan kulübe giderim" dedi.

TUTTUĞUM TAKIM GÖZTEPE
Transfer teklifinde bulunan kulüplerin tümünün değerli olduğunu, bu konuda ayrım yapma noktasında bulunmadığını sözlerine ekleyen Cenk, şöyle devam etti:

"Bende büyük takım, küçük takım, ya da renk ayrımı yok. Formasını giydiğim kulüple bütünleşirim, başarısı için terimi son damlasına kadar akıtırım. Ben bir kulübe transfer olduğumda, Çocukluğumdan beri bu takımın taraftarıyım diyemem. Hangi takımı tuttuğum merak ediliyorsa, biz sülalece Göztepeliyiz. Gideceğim kulüpte de 35 numaralı formayı giymek isterim."