Beni niye çağırmadılar

Marmara Üniversitesi'nde düzenlenen 'Her daim Beşiktaş' adlı panelde konuşan Pascal Nouma, Fenerbahçeli futbolcuların kelepçeli skandalı hakkında yaptığı açıklama ile salonda bulunanları kahkahaya boğdu.

Bir öğrencinin Bayram Bektaş’la unutamadığınız bir anınız var mı sorusuna Nouma “Hiç unutmam Beko bizim sponsorumuzdu. Bir akşam Fransa ligi’nde önemli bir maç vardı ve odada da ufacık bir televizyon vardı. 25 ekranmıydı neydi. Dürbünle bakman gerekiyordu. Bayram’a Fransa’da oynanan maçı açmasını istediğimde bana sadece TRT 1 ve GAP olduğunu söyleyince aşağıyı arayıp yeni bir televizyon istettik. Ve bu televizyonu camdan ip ile sarkıttık.Maalesef gelen televizyon da aynısı çıktı.Meğer Beko ile anlaşmada sadece bu televizyon modeli varmış. Sabah idmana çıktığımızda kaldığımız odanın penceresi idman sahasına bakıyordu ve herkesin gözüne camda duran Televizyon çarpmıştı. Orda duran nedir diye sorulunca Bayram’la göz göze geldik ve koşarak onu ordan içeri aldık” şeklinde cevap verdi.

BENİ NİYE ÇAĞIRMADILAR

Son günlerde medyada Fenerbahçeli futbolcuların kelepçeli skandalı bol bol yer alıyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun diye soru soran bir taraftara Pascal Nouma “Neden beni çağırmamışlar kırıldım” diyerek salonda bulunan herkesin kahkaha atmasına neden oldu.

TELEVİZYONDAKİLER BENİ HİÇ GÖRMEDİ

İstanbulspor maçında oyuna girdiğinizde 4 dakika oyunda kalarak sahadan atıldınız ve sizi oyunda 4 dakika görebildik bu konu hakkında ne diyeceksiniz sorusuna ise efsane Fransız oyuncu “Sen 4 dakika görmüşsün beni televizyonda hiç göremeyen oldu” diyerek esprili bir cevapla yaklaştı.

YİNE OLSA YİNE YAPARDIM

Leeds maçında Münch‘e yapılan hareketten sonra Leedsli futbolcuya saldırdın. Oradaki duyguların nelerdi, neler yaşadın sorusuna ise Pascal Nouma ‘’O anda aklıma gelen tek şey bir farenin kartala yaptığı hareketti. Kendimi tutamadım arkadaşımı yerde görünce. Yine olsa yine yapardım. Ben bir Kartal’ım’’şeklinde cevap verdi.