Adanaspor'un kalecisi muradına erdi

Kız arkadaşına maç sonrası sahada evlenme teklifinde bulunan Adanaspor'un kalecisi Tolgahan Acar ile Burcu Altuntaş sözlendi.

Tolgahan Acar'ın, babası Yılmaz, annesi Yasemin ve diğer aile büyükleri, bu akşam Burcu Altuntaş'un Turgut Özal Bulvarı'ndaki evine giderek Serdar ve Hülya Altuntaş'tan kızlarını oğullarına istediler. Aile büyüklerinin olur vermesinin ardından Tolgahan Acar'ın annesi Yasemin Acar, Burcu Altuntaş'a söz yüzüğü taktı.

Bu arada, ailelerinin geleneklerine göre kapta eritilen nazar boncuğu, bir genç kız tarafından çiftin başında gezdirildi.

Tolgahan Acar, Burcu Altuntaş ile 3 yıldan bu yana birlikte olduğunu belirterek, ''Bu süre içinde aile büyüklerimiz birlikteliğimize saygı gösterip destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz'' dedi.

Burcu Altuntaş'a, galip geldikleri Orduspor maçı sonrasında 5 Ocak Stadı'nda evlilik teklifinde bulunduğunu hatırlatan Tolgahan Acar, ''Eğer sezon sonunda şampiyon olursak düğünümüzü de 5 Ocak Stadı'nda yapacağım. Yoksa düğünümü sezon başında yapacağım'' dedi.

Burcu Altuntaş da çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek, bu mutluluğunun ömür boyu sürmesini istediğini söyledi.

Çifti mutlu günlerinde Adanaspor Kulübü yöneticisi Yüksel Dayan da yalnız bırakmadı.