Galatasaray çılgın teklifi reddetti

İngiltere Championship takımlarından Newcastle United'ın, Arda Turan için önerdiği servet değerindeki teklif Galatasaray tarafından kabul edilmedi.

Galatasaray’ın Arda için Newcastle Utd.’nin yaptığı 9 milyon sterlinlik teklifi reddettiği ortaya çıktı.

İngiliz ekibi Arda'yı transfer ederek bu sezon için genç futbolcunun ya G.Saray'da ya da Premier Lig ekiplerinden birisinde kiralık oynamasını planlıyordu. İddiaya göre Arda için gelecek planlaması yapan menajerlik şirketi Tuncay'ın durumuna düşmemesi için G.Saray yönetiminden 9 milyon Avroluk bu teklifi kabul etmemesini talep etti.

Bunun üzerine de G.Saray teklifi reddetti. Liverpool'un ise uzun süredir Arda ile ilgilendiği, genç kaptanın GS TV'ye yaptığı açıklamadan sonra ise 'KOP'un kalbini fetheden genç oyuncunun Liverpool'un içindeki tüm mali sıkıntıya rağmen 10 milyon sterlin ödenerek devre arasında Reds kadrosuna dahil edileceği iddia edildi.

Arda, GS TV'ye yaptığı açıklamadan sonra Liverpool taraftarları arasında yapılan bir ankette, transfer edilmesi en çok istenen futbolcular listesinde zirveye oturdu. Arda, istenenler listesinde Nistelrooy'u da solladı.