Fenerbahçe Ülker 70-68 Türk Telekom

Beko Basketbol Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Ülker deplasmanda karşılaştığı Türk Telekom'u çekişmeli bir mücadelenin ardından 70-68 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Bogdan Tanjevic, oyuncularının hırslı ve istekli oyununun galibiyeti getirdiğini ifade ederek, "İki takım içinde önemli maçtı. Bizim için zor oldu. İki takımda ligde birbirine karşı avantaj yakalamak istiyordu. Oyuncularımın bu maça yaklaşımı gayet istekliydi. Yüreklerini ortaya koydular. Bu sayede maçı kazandık. Türk Telekom çok güçlü bir takım ve iyi bir teknik kadrosu var. 3 tane önemli eksiğimiz vardı. Ama bu handikabın üstünden diğer oyuncular geldi ve maçı kazanmayı bildik" dedi.

Türk Telekom Baş Antrenörü Murat Özyer ise, ufak hataların maçın sonucunu belirlediğini belirterek, "İyi mücadele ettik. Fenerbahçe Ülker'i galibiyetinden dolayı kutluyorum. Biz de son ana kadar mücadele ettik. Son dakikalardaki baskıyı üzerimizden atamıyoruz. Bunu en kısa zamanda atlatacağız. Oyuna iyi başlamıştık. Preldzic'in oyuna girmesiyle zorlanmaya başladık. İkinci yarıda başa baş bir oyun oldu. İki sayı farkla biten bir maçta her top çok önemlidir. Bu cümleden de hareketle, bugünkü maça bakarak, Ergin Ataman'ın daha önceki demecine katılıyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli basketbolcu Serhat Çetin, ligdeki durumlarını korumak için zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, galibiyeti rakiplerinden daha çok isteyerek bunu başardıklarını söyledi.