Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki dev karşılaşmada Galatasaray, evinde konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 yendi.

Galatasaray'ın golleri 40. dakikada Caner ve 47. dakikada Arda Turan'dan gelirken, Trabzonspor'un tek golü 54. dakikada eski Galatasaraylı Song'tan geldi.

GALATASARAY 2-1 TRABZONSPOR

MAÇ SONA ERDİ

Dakika: 90 Arda defansın arkasına atılan topla ceza alanında Onur ile karşı karşıya kaldı ama vuruşunda top genç kalecide kaldı..

Dakika: 89 Son anlarda G.Saray taraftarı skordan memnun ve takımlarına büyük destek veriyor..

Dakika: 88 Linderoth sağdan ceza alanına ortaladı, top bu noktada G.Saraylı hiçbir oyuncuya ulaşmadı..

Dakika: 86 Son anlarda tempo azaldı..

Dakika: 85 Selçuk ileriye doğru uzun oynadı ama top savunmada Servet´te kaldı.

Dakika: 83 Oyundan alınan Song G.Saraylı taraftarlardan da alkış alarak sahayı terk etti..

Dakika: 83 Razundara Tjikuzu(Girdi) - Rigobert Song(Çıktı) (Trabzonspor)

Dakika: 82 Tobias Linderoth(Girdi) - Sabri Sarıoğlu(Çıktı) (Galatasaray)

Dakika: 81 Sabri alkışlar arasında oyundan sedye ile çıkarıldı..

Dakika: 80 Sabri sakatlanmasına rağmen oyuna devam edince yere yığıldı ve sağlık ekipleri oyun alanına dahil oldu..

Dakika: 79 Bu arada G.Saray´da Sabri bir sakatlık yaşıyor ve oyundan çıkacak..

Dakika: 78 Trabzonspor´un sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta Selçuk´un ceza alanına falsolu ortasında Aykut topu yumrukladı ama Song kendisine faul yaptı..

Dakika: 76 Trabzonspor atağında Engin ceza sahasına uzun bir pas gönderdi ama top doğrudan kaleci Aykut´a geldi.

Dakika: 70 Son dakikalarda mücadelenin keyfi 1 kat daha arttı. Trabzonspor rakibinin kolay çıkmasına izin vermeyince, müthiş bir mücadele yaşanıyor.

Dakika: 68 Trabzonspor ceza alanı dışı sağ çaprazından serbest vuruş kazandı. Aynı golde olduğu gibi Selçuk´un Song ortasında bu kez yüsekten gelen topa deneyimli oyuncunun kafa vuruşu auta gitti.. Hakem de faulü belirledi..

Dakika: 65 Ayhan´a yerden sert harekette bulunan Selçuk sarı kart gördü..

Dakika: 65 Sarı Kart Selçuk İnan (Trabzonspor)

Dakika: 64 Gabric soldan ceza alanına ortasını yaptı, defanstan dönen top ceza yayı önüne düştü, buradan Ceyhun´un şutu üstten auta gitti..

Dakika: 62 Arda´nın sağ kanattan ceza alanı sol çaprazındaki Caner´e pasında, genç oyuncunun gelişine vuruşu diğer kanattan taça gitti..

Dakika: 60 Arda´nın sağ kanat son çizgiye pasında Barış topu çevirmek isterken Song´un markajında yerde kaldı, hakem aut kararı verince başarılı oyuncu itirazda bulundu..

Dakika: 59 Aydın ceza alanı dışından pozisyon buldu ve sert şutla kaleyi yokladı ancak üstten auta gönderdi..

Dakika: 58 Köşe vuruşunda soldan arka direğe yapılan ortada Giray´ın kafa vuruşu Aykut´ta kaldı.

Dakika: 54 Ve mücadelede fark 1´e indi, Song attı..

Dakika: 54 Goooooolllllll Rigobert Song (Trabzonspor) Asist: Selçuk İnan

Dakika: 51 Selçuk´un pasında Umut´un ceza yayından vuruşu defanstan sekti, süren atakta Cale sol çaprazdan nefis vurdu, Aykut aynı güzellikte kornere çeldi..

Dakika: 49 Arda bu kez golü bulamadı.. Sabri´nin ceza alanına sağdan ortasında bomboş durumda kalan Arda´nın volesinde Onur topu çeldi, Arda´nın tekrar vuruşunda top auta gitti.

Dakika: 47 Ve G.Saray farkı 2´ye çıkarttı.. Arda Turan attı..

Dakika: 47 Goooooolllllllll Arda Turan (Galatasaray) Asist: Sabri Sarıoğlu

Dakika: 46 İkinci yarıya Trabzonsporluı futbolcular başladı..

GALATASARAY 1-0 TRABZONSPOR


İLK YARI SONA ERDİ


Dakika: 45 Maçta uzatma dakikaları oynanıyor

Dakika: 44 Selçuk´un açık Ceyhun´un vurduğu atışta yerden giden top kaleye ulaşmadan defans tarafından uzaklaştırıldı..

Dakika: 43 Emre´nin Gökhan Ünal´a faulü ile Trabzonspor ceza alanı dışı ön tarafından frikik kazandı..

Dakika: 42 Ceza alanına hareketlenen Gökhan Ünal´a atılan pas, kaleci Aykut´a kadar uzandı

Dakika: 40 Goooooolllllllll Caner Erkin (Galatasaray) Asist: Arda Turan

Dakika: 38 Ömer´e sert bir faul yapan Caner sarı kartla cezalandırıldı..

Dakika: 38 Sarı Kart Caner Erkin (Galatasaray)

Dakika: 37 Sabri ve Barış arasında paslaşma hatasından kaynaklı bir tartışma yaşandı, Arda hemen araya girdi..

Dakika: 36 Trabzonspor atağında Gökhan Ünal ceza alanı ön çizgisinde aldığı topla kaleyi denedi ama topu auta gönderdi. Gökhan bu pozisyonda sağ kanatta bir boşluk olduğunu göremedi..

Dakika: 35 Trabzonspor atağında Gökhan Ünal ceza alanı ön çizgisinde aldığı topla kaleyi denedi ama topu auta gönderdi. Gökhan bu pozisyonda sağ kanatta bir boşluk olduğunu göremedi..

Dakika: 33 G.Saray´da soldan hızlı kullanılan taç atışında Trabzonspor savunması dengesiz yakalandı. Caner´in yğkselttiği topu arkasındaki Ayhan göğsüyle aldı ancak top auta gitti..

Dakika: 27 Trabzonspor´da Song kendi sahasında sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine doğru uzun oynadı Serkan Balcı hareketlendi ama top doğrudan auta çıktı.

Dakika: 26 Trabzonspor atağında Alanzinho orta sahadan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

Dakika: 23 Trabzonspor atağında Gabric sol kanattan topla ilerledi çizgiye indi ama savunmada Emre Aşık ayak koyarak topu taca gönderdi.

Dakika: 22 Galatasaray atağında Arda sağ kanatta topla buluştu içeriye baktı arka direğe doğru ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.

Dakika: 21 Galatasaray´da Arda sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Servet yükseldi ama hakem Servet´in yükselirken rakibine faul yaptığına karar verdi.

Dakika: 20 Galatasaray atağında Sabri sağ kanatta topla buluştu korner çizgisine indi ön direğe doğru ortasını yaptı ama savunmada Song topu kafayla kornere gönderdi.

Dakika: 19 Galatasaray atağında Arda sol kanattan korner çizgisine indi içeriye çevirdi ama savunma topu kafayla uzaklaştırdı.

Dakika: 18 Galatasaray atağında Mustafa Sarp ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

Dakika: 16 Galatasaray atağında Arda sol kanata doğru uzun oynadı Caner topla buluştu rakibini geçti ceza sahası içine girer girmez kaleye aşırtma bir vuruş yaptı ama top az farkla üstten auta çıktı.

Dakika: 14 Galatasaray atağında Alparslan sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kaldı ve hakem Fırat Aydınus Alparslan lehine faul kararı verdi.

Dakika: 12 Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama topu ayağından açınca taca çıktı.

Dakika: 11 Galatasaray atağında Arda ceza sahası içine pasını attı Ayhan hareketlendi ama top savunmanın kontrolünde auta çıktı.

Dakika: 10 Galatasaray atağında Barış sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

Dakika: 9 Galatasaray atağında Barış sağ kanata doğru pasını attı Aydın hareketlendi ama savunmada Song araya girerek topu taca gönderdi.

Dakika: 8 Galatasaray atağında Arda sağ kanata doğru pasını attı ama top hızlı olunca doğrudan auta çıktı.

Dakika: 7 Trabzonspor atağında Gabric sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika: 6 Galatasaray´da Arda sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı Mustafa Sarp kafayla geriye indirmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika: 5 Trabzonspor´da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika: 4 Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazda topla buluştu ceza sahası içine girdi kaleye sert vurdu ve kaleci Aykut topu saha içine çeldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika: 3 Galatasaray atağında Sabri sağ kanata doğru yerden pasını attı ama top savunmada Song´un kontrolünde auta çıktı.

Dakika: 2 İki takıma da başarılar dileriz..

Dakika: 1 Ve karşılaşma başladı...

İlk Yarı Başlama Düdüğü

Başlama saati 21.30 olan karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak...

Kupaya iyi başlamak tatile moralli çıkmak isteyen devlerin kapışmasında Rijkaard ile Şenol Güneş’in taktikleri çarpışacak...

Trabzonspor’da ise sezon başından bu yana takıma katkıdan uzak durumdaki Yattara ve Zafer Yelen’in dışında eksik de, cezalı da yok...

Elano, Leo Franco ile son maçların kahramanı Kewell yeni yıl izni, Nonda, Baros, Sabri ve Uğur ise sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamayacak...

Bu futbolumuzun iki güzide takımı ve ezeli rakibi, Süper?Lİg’e verilen arada bugün kupa mesaisi yapacak. İstanbul Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak dev kapışma öncesinde Galatasaray’da ciddi eksikler var...

Bir yanda Süper Lig’de zirvenin ortakları arasında yer alan ve Türkiye Kupası’nı en çok müzesine götüren takım ünvanına sahip Galatasaray... Rakibi ise ilk yarının finalinde olaylı 90 dakikanın ardından Fenerbahçe’ye yenilip ağır yara alan ama yeni hocası Şenol?Güneş ile çıkışa geçen Trabzonspor...

Eksik Aslan, Fener yenilgisini unutmak ve unutturmakta kararlı olan Trabzonspor´u ağırlıyor. Her şeye rağmen iki takım da kupaya ve tatile kayıpsız başlamak istiyor..

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk hafta maçında Galatasaray evinde Trabzonspor´la karşılaşıyor...