Fener Mathieu'nun peşinde

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısının sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe transfer harekatına başladı.

Kanarya'da önceliğin forvet olduğu ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ın da istediği Marsilya'nın forvet oyuncusu Mathieu'nun peşinde.

Süper Lig'in ilk yarısını lider bitirmenin sevincini yaşayan Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı. Roberto Carlos'un gidişiyle birlikte yabancı futbolcu arayışlarına başlayan Kanarya'da rota golcü bir futbolcu. Bu sezon Semih'ten istediği verimi alamayan ve son haftalarda form grafiğini yükselten Daniel Güiza'ya alternatif arayan Fenerbahçe'nin güzü Fransız pazarında.

Fransızlar, Marsilya'nın 25 yaşındaki forveti Mathieu Valbuena'nın peşinde olduğunu ileri sürdü. Haberde, Sarı-Lacivertliler'in Marsilya'nın bonservisine 5 milyon euro istediği golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu ileri sürülürken, "Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Mathieu'yu isteyen takımların sayısı bir hayli fazla. Espanyol, Galatasaray, Atletico Madrid, Schalke, Olympiakos ve Panathinaikos gibi güçlü ekipler Mathieu'yu renklerine bağlamak için hazırda bekliyor" yorumunu yaptı. Site ayrıca Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın iyi bir teklif gelmesi halinde golcü futbolcunun transferine onay vereceğini de ileri sürdü.