Fenerbahçe Altay maçı için antremanlara başladı

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası için Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 23 Aralık Çarşamba günü sahasında Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda dünkü maçta oynayanlar yenilenme çalışması, diğer oyuncular da iddialı çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Daum'un sahada oyuncularıyla yaptığı toplantıyla başlayan antrenman, Roland Koch'un motivasyon konuşması ile devam etti. Teknik heyet tarafından Trabzonspor maçının adamı olarak ise Güiza seçildi.

"DERSLER ALIRSAK OLUMLU YANSIR"
Daum, antrenmanın başında yaptığı toplantıda, "İyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor karşısında ortaya koyduğunuz mücadele, aldığınız galibiyet ve sonucunda gelen liderlik nedeniyle hepinizi kutluyorum. Sezon başından bu yana yaşadığımız inişli, çıkışlı grafikten dersler alabilirsek, bu bize ikinci yarıda olumlu yansıyacaktır" diye konuştu.

BAKLAVAYI TUMANİ HOCANIN TAKIMI KAZANDI
Konuşmaların ardından, Trabzonspor karşısında ilk on birde forma giyen futbolcular Roland Koch yönetiminde bir yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular koşu ve ısınma hareketlerinden sonra Tumani hoca yönetiminde üst sahada çift kale maç yaptı. Baklavasına oynanan maçı Tumani hocanın takımı penaltılarla kazandı. Ayhan Tumani, Selçuk, Vederson, Bekir, Furkan ve Onur'dan oluşan yeşil takımla, antrenör İrfan Saraloğlu, Semih, Deniz, Deivid, Uğur ve Abdülkadir'den kurulu beyaz takımın mücadelesinde
normal süre 8-8 berabere bitti. Penaltılarda beyaz takımdan Uğur, Deivid ve İrfan Saraloğlu gol yapamayınca, yeşil takım mücadeleyi kazanmış oldu. Normal sürede yeşil takımdan Selçuk 5, Furkan 3 gol atarken, beyaz takımdan ise Semih 3, Deivid 2, Deniz 2 ve Uğur 1 gol attı. Maçın sonunda galip takım, basın mensuplarına zafer pozu verirken, mağlup taraf esprili bir şekilde bu görüntüyü bozmaya çalıştı.

SON ANTRENMAN BASINA KAPALI
Sakatlık ve ağrı şikayetleri bulunan Güiza ve Emre ile Ali Bilgin antrenmana çıkmadı, bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Önder ise takımdan ayrı olarak, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, sahada ayrı bir programla çalıştı. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 22 Aralık Salı günü (yarın) yapacağı ve saat 18.00'de başlayacak basına kapalı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek.