Bu pozisyon için Erman Toroğlu ne dedi?

Daha önce Roberto Carlos ile yaşadığı su krizi yüzünden uzun süredir maç alamayan Hüseyin Fidan, dün çok tartışılacak bir pozisyonu çözemeyerek Trabzon'a 2. ofsayt krizini yaşattı.

Erman Toroğlu ise pozisyonu "Aybın ötesi" diyerek değerlendirdi ve şöyle konuştu: Bu arkadaşın soyadı Fidan, eğer fidan iken böyle isen ağaç olma. İsmail Şencan’ı izledik. Aşk, ihtiras, kan, cinayet vardı ama çözdü. Sen çözemedin. Bu işi yapma arkadaş. Ya kafada şeytanlık var, ya Fener gol yemesin diye düşünüyor. Bu ayıbın ötesi. Sen nasıl yardımcısın? Bu adam bunu yapıyorsa yaptırmasınlar.

Geçen hafta A.Gücü’nün açık biçimde çizgiyi geçen topu gol sayılmadı, F.Bahçe 3-2 kazandı.. Dün de Trabzon’un gollük bir atağı ofsaytla kesildi, F.Bahçe 1-0 kazandı.. “Aziz Yıldırım hakemlere ve federasyona ayar çekti, hatalar F.Bahçe’nin lehine olmaya başladı” diyecek çok kişi çıkacak.. Ama daha önemli olan hakem hatasıyla yenildiği maç sonrası ortalığı ayağa kaldıran Yıldırım’ın bu 2 hatadan sonra susması.. Bu noktada suskunluk “Hata benim lehime yapılırsa hiç sorun etmem arkadaş” anlamına gelir ki, çok tehlikeli.. Yıldırım’dan kendi lehine yapılan hatalardan sonra da bir çıkış bekliyorum.. Ki bu tartışma “Hakemlerimiz kötü” ekseninde kalsın.. Aksi takdirde suskunluk hem Aziz Yıldırım, hem Mahmut Özgener, hem de hakemleri töhmet altında bıracaktır..