Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısının kapanış karşılaşmasında, Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 1-0 yendi.

Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda Güiza'nın 56. dakikada attığı golle 1-0 yendi.

İLK YARININ LİDERİ FENERBAHÇE

Bu sonuçla Fenerbahçe, haftayı 3 puanla kapatarak puanını 37'ye yükseltti ve 36 puanlı Galatasaray'ı geride bırakarak Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamladı.

TRABZONSPOR'UN SERİSİ SONA ERDİ

Hugo Broos'la yollarını ayırdıktan sonra çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibinin ise serisi sona ermiş oldu. Bordo-Mavililer, 3-1 yenildikleri Kasımpaşa maçından sonra Eskişehirspor'u 2-1, Ankaragücü'nü 3-0 ve Denizlispor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

GÜİZA 7. GOLÜNÜ ATTI


Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza, Trabzonspor'a karşı attığı golle bu sezonki 7. golüne imza atmış oldu. Güiza daha önce de Denizlispor'a 2, Manisaspor'a 1, Galatasaray'a 1, Kasımpaşa'ya 1 ve Ankaragücü'ne 1 gol atma başarısı göstermişti.

ALEX VE GÖKHAN CEZALI

Bu arada Trabzonspor maçı öncesi kart sınırında olan Alex ve Gökhan Gönül bu akşam gördükleri sarı kartlarla sezonun ikinci yarısında oynanacak Denizlispor maçında cezalı duruma düştü.

ZİRVEDE İLK 5

Fenerbahçe 37
Galatasaray 36
Bursaspor 35
Kayserispor 34
Beşiktaş 32