Didim'de futbol şöleni

Aydın'ın Didim ilçesinde özel bir firmanın katkılarıyla gerçekleştirilen “Didim Okullar Arası Futbol Turnuvası” tüm hızıyla devam ediyor.

14 Aralık’ta başlayan turnuvaya Didim merkez ve beldelerde 8 okul takımı mücadele ediyor. 2 ayrı grup halinde devam eden turnuvada A Grubunda Gazi İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu ve Valiler İlköğretim Okulu yer alırken, B Grubunda ise Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu , Atatürk İlköğretim Okulu, Özel Gonca İlköğretim Okulu ve Yalıköy İlköğretim Okulu mücadele ediyor.

Takımlar 6 kişiyle mücadele ederken maçlar Altınkum’daki halı saha tesislerinde her gün saat 10.00 ila 13.00 saatleri arasında oynanıyor. 1989–99 doğumlu öğrencilerden oluşan takımlar Beden Eğitimi Öğretmenleri nezaretinde maçlara hazırlandıkları görülürken, Turnuvaya sponsor olan firmanın tüm ülke genelinde bu turnuvayı düzenlediğini ve Türkiye Şampiyonu olan Okul takımının Fransa’ya gönderileceği öğrenildi.

Turnuvanın 4.gününde karşı karşıya gelen Gazi İlköğretim Okulu ile Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu maçında gülen taraf Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu oldu. Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu maçı 5–4 kazandı.