Gökhan Ünal'a başarılar diliyoruz

Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın, 'Galatasaray formasını giymeyi çok isterim' şeklinde açıklama yapmasının ardından, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel konu hakkında açıklamada bulundu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile yarın yapacağı karşılaşma için Graz'a hareket ederken, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, kafilenin hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Sahaya çıkacak oyuncuların hedefleri bulunduğunu ve bu hedefler doğrultusunda en iyi performansı göstereceklerine inandıklarını kaydeden Üstünel, UEFA Avrupa Ligi’ndeki namağlup unvanlarını kaybetmek istemediklerini ifade etti.

Haldun Üstünel, transferlerle ilişkin bir soru üzerine, "Kendi bünyemizde değerlendiriyoruz. Hocamızdan gerekli raporları aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

Gökhan Ünal’ın "Galatasaray formasını giymeyi çok isterim" şeklindeki açıklamasına ilişkin bir soruya da Üstünel, "Kendisini ispatlamış bir oyuncu, kendisine Galatasaray formasını giydirmeyi düşündüğümüz futbolculardan biriydi. Ama şu an hizmet etmekte olduğu bir kulübü var. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Üstünel, kaleci Ufuk ile ilgili soru üzerine de şunları söyledi: "Ufuk, çok güvendiğimiz, inandığımız bir arkadaşımız. Gelecek yıllarda kalemizi emanet edeceğimiz, kendisine çok önem verdiğimiz bir oyuncu. Galatasaray formasına çok yakışan bir kardeşimiz. Umut vaat eden bir oyuncu."

ASLAR DİNLENDİRİLİYOR

UEFA Avrupa Ligi’nde (F) Grubu’nu lider tamamlamayı daha önce garantileyen Galatasaray’da, Sturm Graz’la deplasmanda yapılacak gruptaki son maç için genç oyuncuların ağırlıkta olduğu 16 kişilik kadro açıklandı.

Sturm Graz maçında takımın bir çok önemli ismi dinlendirilirken, sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Baros ve Sabri’nin dışında, Arda, Elano, Franco, Kewell, Nonda, Emre Güngör, Uğur, Serkan Kurtuluş ve Serkan Çalık, Avusturya’ya götürülmedi.

Galatasaray’ın Sturm Graz kafilesinde şu isimler yer aldı: Aykut, Linderoth, Aydın, Barış, Keita, Mehmet Topal, Mustafa, Ayhan, Emre Aşık, Hakan, Serdar, Alparslan, Servet, Ufuk, Caner ve Çetin.

Galatasaray, bu akşam yerel saatle 19.00’da maçın oynanacağı statta antrenman yapacak. Sarı-kırmızılı ekibin Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard, saat 18.45’de statta basın toplantısı düzenleyecek.