Mustafa Denizli: Becerimizi ortaya koyamadık

Manisaspor'un bu sezon büyük takımlara karşın üstün performans sergildiğini kaydeden Denizli'nin maç sonrası böyle konuşurken, Mesut Bakal ise 'İstediğimizi aldık' dedi.

Deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabare kalan Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Normal bir deplasman maçında yaşayacağımız zorluğu çekti. Gol pozisyonlarında daha etkili olabilirdik. Gol vuruşlarında becerilerimizi ortaya koyamadık." dedi.

Manisaspor'un bu sezon büyük takımlara karşın üstün performans sergildiğini kaydeden Denizli, geçen yıla göre 4 puan daha fazla kazandıklarını aktardı. "Kazansaydık ligin zirvesine ortak olacaktık." diyen Denizli, birer puanın her iki takımın da normal hakkının olduğunu ifade etti. Denizli, "Bir puanla ayrılmak düşüncemiz dahilinde değildi. İlk yarıyı üç puanla kapatıp, yukarıdaki takımlara yetişeceğiz. Bursa maçı bizim için son derece önemli." diye konuştu. Denizli, devre arasında transfer çalışmalarının olup olmayacağı yönündeki soruya, "Transfer çalışmamız olmayacak." diye cevap verdi.

Puanı hakettiklerini ifade eden Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, 10 günlük çalışmanın sonucunu aldıklarını açıkladı. İçerde 4 maçtır kaybettiklerini hatırlatan Bakkal, önemli olan kaybetmemeyi öğrenmelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile oynayacaklarını ve deplasmanda da çok iyi oynadıklarını belirten Bakkal, oyuncularını kutladığını ifade etti.

Kendileri için zor bir maç olduğunu söyleyen Manisasporlu Mehmet Nas, dört haftadır kendi sahalarında kazanamadıklarını ve bunun de kendilerini olumsuz etkilediğini açıkladı. Beşiktaş'ın kendilerinden daha iyi başladığını belirten Mehmet Nas, "Gol yedikten sonra moralimiz bozuldu. Golü erken bulmamız avantaj sağladı. Önümüzdeki hafta final değerindeki Kasımpaşa maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Maça çıkmadan önce Beşiktaş'ın hücumda etkili olduğunu bildiklerini anlatan Manisaspor kalecisi İlker, şöyle konuştu: "Orta sahayı kontrol etmeyi planlıyorduk. Gol yemeği düşünmüyorduk. Puan veya puanlar almak istiyorduk. Kasımpaşa maçıyla hedeflediğimiz puan durumuna ulaşacağız."

1-0'ı bulduktan sonra skoru koruyamadıklarını kaydeden Beşiktaşlı Sivok, Manisa'nın sert oynadığını aktardı. Siyah Beyazlı takımın yedi hafta sonra gol yediğinin hatırlatıldığı Sivok, takımın yorgun olduğuna katılmadığını belirtti.