Efsane futbolcular tekrar yeşil sahalarda

Futsal 2009 turnuvası kapsamında efsane futbolcular: Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay ve Tanju Çolak tekrar yeşil sahalarla buluştu.

Türk Futbol tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay ve Galatasaray ve Avrupa'nın gol kral Tanju Çolak, bugün Kırıkkale'de düzenlenen Futsal 2009 Turnuvası kapsamında sahaya indi.

Kırıkkale'nin yerel gazetelerinden Bayrak Gazetesi ve Yahşihan Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Futsal 2009, efsane isimler Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay ile Galatasaray ve Avrupa'nın gol kral Tanju Çolak'ı konuk etti. İlk olarak Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güneri ziyaret eden efsane futbolcular daha sonra Kırıkkale lisesinde düzenlenen Futsal 2009 turnuvasında forma giydiler. Çekişmeli geçen turnuvanın ardından efsane futbolcular şehir
merkezinde tur attılar.

Turkcell'in sponsorluğunda Kırıkkaleli hayırsever iş adamı Recep Uzelli'nın davetlisi olarak Kırıkkale'ye gelen Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Rıza Çalımbay, ilk olarak Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret ettiler. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Tanju Çolak yerel televizyonların bu tür turnuvalara destek vermesini istedi. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise Kırıkkale'de yerel televizyon eksikliğini hatırlatarak iş adamı Recep Uzelli'nin bu konuda girişim yapabileceğini söyledi.

Yapılan sohbetin ardından Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Rıza Çalımbay ve Hakan Yusuf Güner Turnuvaya katılmak için Kırıkkale Lisesi Spor Salonu'na geçti. Davul zurna eşliğinde karşılanan sporcular burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sporsever ve ünlü futbolcuların hayranları fotoğraf çekinebilmek için sıraya girdi. Salonda zaman zaman izdiham yaşandı. Kırıkkale Üniversitesi futbolcuları ile mücadele eden efsane futbolcular, sahadan 6-6 berabere ayrıldı. Turnuvanın ardından futbolcular, Kırıkkale kent merkezinde tur atarak hayranları ile buluştu.