Golü Türk halkına armağan etti

90+5'te attığı gol ile takımı Standart Liege'i Avrupa'da tutan kaleci Sinan Bolat, başarısını Türk halkına armağan etti.

ŞANSLA GOL ATTIM

Pozisyonu değerlendiren Sinan, "Atağa katılma iznini almak için yedek kulübesine baktım. Herkes kalemi terk etmemi kafasıyla onayladı. İleri çıkarken, bununla ilgili hiç umudunuz olmasa da, gol atmayı hedefliyorsunuz. Ancak frikikten gelen topu büyük bir şansla kafayla ağlara yolladım” dedi. 

"ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM"

Bu golle Standard Liege'nin Avrupa Ligi'ne katılmasını sağladığım ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Attığım golü Türk halkına armağan ediyorum. Maçın son saniyeleriydi ve benim kariyerimin ilk golüydü. Attığı golde çok şanslı olduğunu söyleyen tecrübeli eldiven, "Allah'a bu golü bana attırdığı için şükrediyorum.O an ki mutluluğumu tarif edemem” değerlendirmesini yaptı.

"FENERBAHÇE'YE GELMİYORUM"

Avrupa medyasında günün en çok konuşulan ismi olan Sinan Bolat, “Şu anda burada bana çok fazla ilgi gösteriliyor. Avrupa'nın dört bir yanından tebrik telefonları alıyorum. İnanılmaz bir duygu” dedi. Milli kaleci, F.Bahçe'ye transfer iddialarına ise “F.Bahçe'ye gelmem gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil” açıklamasını yaptı.