Galatasaray'ın Govou harekatı

Fransa'nın Lyon takımından Baros ve Keita'yı transfer eden G.Saray aynı kulüpten Sidney Govou'yu da renklerine bağlamak istiyor.

Nonda'nın yerine çok kaliteli bir golcü almayı planlayan G.Saray, ilk tercihini Govou'dan yana kullanma kararı aldı. Başkan Adnan Polat'ın, bu transferi bitirmesi için yönetici Adnan Sezgin'i Fransa'ya gönderdiği öğrenildi. Sezon sonunda Lyon'la mukavelesi bitecek olan 30 yaşındaki golcünün, kulübüyle sözleşme yenilemediği taktirde G.Saray'a gelmeye hazır olduğu belirtildi.

LYON'A HÜCUM

Milan Baros ve Keita'nın ardından golcü oyuncuyu da kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı ekipte, Adnan Sezgin Fransa'ya gitti.

Galatasaray'da golcü harekâtı yeniden başladı. Lyon'dan transfer edilen Milan Baros ve Abdul Keder Keita'dan memnun kalan sarı-kırmızılılar, yine aynı takımda görev yapan Sidney Govou'yu da gündemine aldı. Fransız takımıyla kurulan iyi ilişkileri bu transfer için de kullanmak isteyen Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki oyuncuyu ocak ayında bedelsiz ya da düşük bir ücret karşılığında kadrosuna katmayı planlıyor.

NONDA GÖNDERİLECEK

Başkan Adnan Polat'ın, Lyon kulübü ve oyuncu ile görüşmeler yapmak üzere Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i Fransa'ya yolladığı öğrenildi. Keita ve Baros'un da bu transfer için aracılık yapmaya hazır oldukları belirtilirken, Govou'nun transferinin gerçekleşmesi halinde bekleneni veremeyen Shabani Nonda'nın gönderileceği bildirildi. Ayrıca sarı-kırmızılılar, Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın transferini de askıya alacak.