Eskisehirspor Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Turkcell Super Lig'in 15. haftasinda Cumartesi günü Fenerbahce ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Eskisehirspor'un Teknik Direktörü Riza Calimbay, Fenerbahce maçını kazanacaklarına inandiklarini söyledi.

Kirmizi-siyahlilar, gecen sezon 2-2 berabere kaldiklari Fenerbahce takimini bu kez Eskisehir Ataturk Stadi'nda yenmek istiyor. Macin hazirliklarina Teknik Direktor Riza Calimbay nezaretinde Eskisehir Ataturk Stadi'nda baslayan Eskisehirsporlu futbolcular, Fenerbahce'yi yenmek istediklerini ifade etti.

Turkcell Super Lig'de ilk golunu gecen hafta Trabzon macinda atan Adem Sari, "Super Lig'deki ilk golumu Trabzon macinda attim, ama takim olarak yenildigimiz icin tam sevinemedim. Hak etmedigimiz bir maglubiyetti. Bu hafta Fenerbahce macinda bunu telafi etmeye calisacagiz. Bu hafta galibiyet icin sahaya cikacagiz. Fenerbahce galibiyetini taraftarlara hediye etmek istiyoruz" dedi.

Eskisehirspor'un teknik patronu Riza Calimbay ise, Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 maglup olduklari macin geride kaldigini vurgulayarak, "Trabzon macinda ilk yari istedigimiz oyunu oynayamadik. Ama ikinci yari istedigimiz oyunu oynadik, son paslara dikkat edemedik. Galip gelmek icin herseyi yaptik, ama maalesef basit goller yedik, kacirmamamiz gereken golleri kacirdik ve uzulduk. O mac geride kaldi. Simdi Fenerbahce ile cok onemli bir macimiz var. Mutlaka kazanmamiz gerekiyor. Inancimiz kazanmaktan yana. ksikleri dert etmiyoruz. Eksigimizi tamamlayacak taraftara sahibiz. Butun takimima guveniyorum. Macin basindan sonuna kadar mucadele edecegiz. Kazanmak icin ne gerekiyorsa yapacagiz" diye konustu.

Bu arada, antrenmanin yapildigi stattaki skorboard da, mac sonucu olarak "Eskisehirspor:2-Fenerbahce:0" yazmasi dikkati cekti.

Sakatliklari devam eden Umit Karan, Serdar Ozbayraktar ve Mehmet Yilmaz'in ilk yariyi kapattigini aciklayan Calimbay, "Onemli olan bizim maci kazanmamiz, kimin oynadigi onemli degil. En iyi kadroyu cikarmaya calisacagiz. Herkes herseyini ortaya koyacak. Bu maci kazanmamiz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

Eskisehirspor'da Umit, Serdar ve Mehmet'in yani sira cezali Doga da, Fenerbahce macinda forma giyemeyecek. Sakatligi devam eden Bulent Ertugrul'un oynayip oynamayacagi ise hafta icinde belli olacak.