'Kafanı kopartırım senin'

Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde, Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanan karşılaşma sonunda Zonguldakspor Kulüp Başkanı Celal İncekara, futbolcuları ile tartışan rakip takım taraftarlarına, 'Kafanı kopartırım senin' diyerek tepki gösterdi.

Futbolcuları ile tartışan rakip takım taraftarlarına, "Kafanı kopartırım senin" diyerek tepki gösteren Zonguldakspor Kulüp Başkanı Cemal İncekara ile taraftarlar arasındaki tartışma polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.
Fener Sahası'nda oynana karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Gergin geçen karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlanırken, maç sonunda sahadan çıkan Zonguldaksporlu futbolcular ile saha kenarında tel örgünün arkasından karşılaşmayı izleyen rakip takım taraftarları arasında tartışma çıktı. Taraftarların laf atmasıyla başlayan tartışmaya, futbolcuların arkasından gelen Zonguldakspor Kulüp Başkanı Celal İncekara da müdahale etti. Taraftarların maçı izledikleri bölümden tel örgünün yanına kadar gelerek futbolculara laf atmalarına tepki gösteren İncekara, "Kafanı kopartırım senin" diyerek tehditte bulundu. Polisler tarafından taraftarların yanından uzaklaştırılmak istenen İncekara, "Buraya niye iniyorsunuz, yakışıyor mu size? Ayıp denen bir şey var kardeşim. Bizim seyircilerimizden yanlış yapan var mı? Külhanbeylik yapıyorlar. Delikanlılık böyle olmaz" diyerek taratarlara tapkisini sürdürdü. İncekara ve taraftarlar arasındaki tartışma polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.