Kewel maç sonrası açıklama yaptı

Dinamo Bükreş galibiyetin ardından yıldız oyuncu Heri Kewel bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın Dinamo Bükreş karşısında aldığı galibiyette attığı ilk golle önemli rol oynayan Harry Kewell, takım olarak kendilerinden bekleneni eksiksiz yerine getirdiklerini söyledi.
Maç çıkışında soruları cevaplayan Avustralyalı oyuncu, güzel bir maç çıkardıklarına işaret ederek, "Öyle zannediyorum ki herkes maçı gördü. Bizden yapmamız beklenen her şeyi yaptık. Bizden beklenenden eksik bir şey yapmadığımızı tahmin ediyorıum. Goller attık. Onlardan daha fazla pozisyona girdik" ifadelerini kullandı.

Oyuncular üzerindeki medya baskısına değinen Kewell, arkadaşlarına baskıyı bir kenara bırakıp oyuna odaklanmaları tavsiyesinde bulundu. Kendisinin medya baskısının olağanüstü görüldüğü takımlarda çok oynadığını hatırlatan Kewell, "Türkiye'de bu baskıyı çok hissetmedim. Türkiye'deki oyuncu arkadaşlarıma tavsiyem; medya baskısını bir kenara bırakıp oyunlarına bakmaları. Belki bu şekilde baskıdan kurtulabilirsiniz. Futbola konsantre olup devam etmeniz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın geçen sezona göre daha iyi oynadığını ancak bazı talihsizlikler yaşadıklarını kaydeden Kewell'a, "Bu talihsizliklerden Ankaragücü ve Fenerbahçe mağlubiyetlerini mi kastediyorsunuz?" sorusuna, "Hep negatif şeyleri göz önünde bulundurursanız olmaz" karşılığını verdi.