Hagi Galatasaraya mı geliyor?

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat Hagi'nin bir gün mutlaka Galatasaray'ın teknik direktörü olacağını söyledi.

Bükreş'te Romanya Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği geceye katılan başkan Adnan Polat, çıkışta Romen medya mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Hagi ve Popescu'ya övgüler yağdıran Polat, Hagi'nin ileride Galatasaray'ın başına geçeceğini söyledi.

Hagi ile öğle yemeğinde buluştuklarını anlatan Polat şöyle konuştu: "Hagi bizim eski dostumuz. Hem bizim hem Galatasaray taraftarlarının sevdiği biri. Ümit ediyorum ki, Hagi ileride bir gün Galatasaray'a teknik direktör olacak."

Gazetecilerin "Ne zaman?" sorusuna omuz silkerek cevap veren Başkan Adnan Polat, "Allah bilir. Şu anda uzun süreli çalışmayı düşündüğümüz bir hocamız var. Rijkaard'la uzun süre devam etmeyi düşünüyoruz. Benim kalbim bir gün Hagi'yi Galatasaray'ın başında görmeyi çok istiyor." şeklinde konuştu.

"HAGİ'NİN HER GOLÜ HATIRA"

Polat, "Hagi ile ilgili ne gibi hatıraları olduğu" sorusuna ise, "Onun her golü benim için iyi birer hatıradır." cevabını verdi.

Romanya'dan Hagi ve Popescu gibi oyuncular bulmak istediklerini belirten Polat, 'Mutu' hatırlatmasına ise, "Mutu'yu beğeniyorum; ancak o bizim aradığımız oyuncu tipi değil. Bizim Hagi gibi Popescu gibi bir futbolculara ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Romanya'ya kazanmak için geldiklerini kaydeden Polat, sonuç için, "Sonuç için bir şey diyemem. Kazanmak için çıkıp oynayacağız. Sonucu beraberce göreceğiz." dedi.

"HAMBURG YOLCULUĞU BÜKREŞ'TEN BAŞLASIN"

Adnan Polat, Romanya Galatasaray Derneği'nin gecesinde de bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin uluslararası ilk ve tek markasının Galatasaray olduğunu söyleyen Polat, yurt dışında örgütlenen taraftarları görmekten mutlu olduklarını söyledi.

UEFA'da maç kaybetmeden yol devam ettiklerini hatırlatan Polat, "Kupa'ya doğru, Hamburg'a doğru sonun başlangıcı burada Bükreş'te başlatılsın. İnşallah yarın sevinçli bir gün yaşarız.'' dileğinde bulundu.

Romanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Aykut Akbulut, Galatasaray kürek kulübüne bağışlanmak üzere 10 bin euroluk çeki başkan Adnan Polat'a alkışlar arasında teslim etti.

Romanya'daki Galatasaray taraftarlarının ailecek katıldığı gece müzik ziyafetinin ardından Galatasaraylı tüm oyuncuların imzalarını taşıyan formanın çekilişle şanslı taraftarını bulmasıyla sona erdi.

Geceye, Galatasaray'ın eski efsanevi isimleri Hagi ve Popescu da kısa bir süre katıldı.