Demirören'e eşi sahip çıktı!

Wolfsburg'un ikinci golünün ardından, 'Yeter Yıldırım Demirören' diye bağırmaya başlayan taraftarın, küfürlü tezahuratlarına maruz kalan Demirören'e eşi Revna Hanım sahip çıktı.

Maçı protokol tribününde izleyen ve taraftarın bu çirkin davranışına dayanamayan Demirören, birden ayağa kalkarak, kapalı tribünde başlayan protestolara yönelik eliyle işaret yaparak tepkisini gösterdi. Sinirlerine hakim olamayan Demirören'i, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetici arkadaşları yatıştırmaya çalışmıştı.

REVNA HANIM DÖNDÜRDÜ

Demirören stattan çıkarken kararlıydı, kongrede aday olmayacaktı. Bu düşüncesini eşi Revna Demirören'e açtı. Daha önce "Beşiktaş yüzünden aileni ihmal ediyorsun. Sağlığından oluyorsun" diye yakınan Revna Hanım, eşinin o anki halini görünce fikir değiştirmişti. "Hayır Yıldırım" dedi, "Bırakmayacaksın. Üç-beş kendini bilmez küfür etti diye pes etmek yok. Dimdik ayakta duracaksın. Beşiktaş'a yaptığın hizmetler ortada. Bunu herkes biliyor. Bırakma. Sonuna kadar arkandayız." Bu sözler Demirören'i kendine getirdi ve kararını verdi; "DEVAM…"

KÜFÜR EDENLER TESPİT EDİLDİ

Beşiktaş Kulübü de Wolfsburg maçında Başkan Yıldırım Demirören'e küfür edenleri tek tek tespit etti. Stattaki güvenlik kameralarına takılan görüntüler yöneticilerce dikkatlice izlenerek isimleri saptanan küfürbazların listesi İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu ile Emniyet Müdürlüğü'ne verildi. Demirören'in kendisine küfür edenlerden ayrıca davacı olacağı öğrenildi. İsimleri tespit edilen ve fotoğrafları gişe kapılarına asılacak bu kişiler bir daha maçlara alınmayacak.