Teknik direktörler maçı yorumladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 4. maçında Wolfsburg'a kendi evinde 3-0 mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 'Kendi adımıza kötü bir gece geçirdik' dedi.

Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, istediklerini oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Genel olarak maçta istediklerimizi yapamadık. Golü yedikten sonra oyundan kopukluğumuz oldu. İkinci yarıda baskılı gözüktük, ama çok fazla pozisyon üretemedik. İkinci golden sonra da düşüncelerimizi gerçekleştiremedik. Kısacası bu maça teorik ve pratik olarak yaptığımız hazırlığın önemli bir bölümünü uygulayamadık'' diye konuştu.

Denizli, kadroda görev yapabilecek futbolcularından belli ölçülerde istifade etmek zorunda kaldığını ifade ederek, "Bazı oyuncuların yerini değiştirmek zorunda kaldım. Ancak bu durum kazanmak için yeterli olmadı. Üzgünüz. Kısacası kendi adımıza kötü bir gece geçirdik'' dedi.

Tribünlerdeki en ufak olumsuzluğun takıma yansıdığını söyleyen Denizli, ''Şampiyonlar Ligi'nde zor bir konuma girdik. Önümüzdeki iki maçta elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.

VEH: İYİ ORGANİZE OLUP, İYİ OYNADIK VE MAÇI KAZANDIK
Wolfsburg Teknik Direktörü Armin Veh, iyi organize olup, iyi oynadıklarını ve maçı kazandıklarını belirterek, "Sürekli sorun yaşadığımız defansımız Beşiktaş karşısında çok iyi oynadı. İkinci yarıda Beşiktaş baskılı oynamaya başladı. Defansta biz daha iyi oynamaya başladık ve açıkları kapattık. Beşiktaş, seyircisiyle birlikte çok baskı yaptı, ama sonuçta biz kazandık. 2-0'dan sonra artık yapacak bir şey yoktu. Beşiktaş'a başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

İŞTE TEKNİK DİREKTÖRLERİN AÇIKLAMALARI