Hocalar kapışıyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, kendisini eleştiren Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman hakkında açıklamalarda bulundu.

Yabancı teknik adam  bugün düzenlediği basın toplantısında, Hikmet Karaman'ın kendi işiyle ilgilenmesini gerektiğini söyleyerek, bu yaşananların hoş olmadığını ifade etti.  

Alman teknik adam "Normalde şapka çıkarmak lazım. İki takıma da taktik verebilen bir hocanın dünya sıralamasında üst sıralarda olmalı. Benim için kolay değil. Karaman'ın meslektaşı hakkında konuşmasını kınıyorum. Hikmet Karaman Gençlerbirliği'ne iş başvurusunu göndersin" diye konuştu.

Bugüne kadar spor hayatında böyle bir olayla karşılaştınız mı? sorusuna Doll, "Ülkemde böyle bir olayla karşılaşmadım, olmaz da. Şayet öyle ise Ankaragücü'nü yendiğimiz maçtaki taktiğimiz gayet güzeldi. Benim işime bugüne kadar hiçbir yönetici karışmadı. Benim tek konuşacağım kişiler başkanımız ve genel menajerimizdir" cevabını verdi.

Cuma günü Süper Lig'de deplasmanda oynanacakları Bursaspor maçıyla ilgili olarak ise Thomas Doll, "Bu maça daha farklı bir düşünce tarzıyla çıkmamız gerekiyor. Kaleci Serdar'ın olayı takımı etkilemiş gibi gözüküyor. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürür ve içimizdeki canavarı aşarsak; puan veya puanlarla dönebiliriz" diye konuştu.