Şenol Güneş yarın sözleşme imzalayacak

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, yarın sabah saatlerinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor'la sözleşme imzalamak için yarın 08.30'da Trabzon'a gelecek olan teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon Havalimanı'nda çiçekler ve meşaleler eşliğinde karşılanacak. Farozlular, Trabzon Gençlik ve Çılgınlar adlı gruplara üye bir çok taraftar da havalimanında Şenol Güneş'e sevgi gösterilerinde bulunmaya hazırlanıyor. Havalimanından, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza törenine konvoy eşliğinde gidecek olan teknik direktör Şenol Güneş'e burada da eşi görülmemiş bir imza töreni düzenlenecek.

Bordo - mavili takımın genel sekreteri Hasan Yener, Şenol Güneş'i hak ettiği gibi karşılayacaklarını belirterek, "İmza töreni biraz geniş katılımlı olacak. Eski başkanlar, Asbaşkanlar, kurucu üyeler, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, ihracatçılar, işadamları ve Ticaret Sanayi Odası başkanı bu imza törenine katılacak. Ayrıca Valimiz ve Belediye Başkanını da davet edeceğiz. İmza töreni süper olacak" diye konuştu.

Yener, Şenol Güneş'e herkesin destek vermesi gerektiğini de ifade ederek, "Hocamızla asla kısa vadeli düşünmüyoruz. Çok uzun vadeli planlarımız var. Trabzonspor'un önümüzdeki yıllar için yeniden yapılanmasını yapacağız. Şenol hoca bizde hem teknik direktör, hem yönetici, hem de koyu bir Trabzonsporlu olarak görev yapacak" dedi.

Bu arada Farozulular Derneği Başkanı Erol Aydın, Şenol Güneş'e gereken her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, "Şenol hocanın her zaman arkasında olacağız. Artık bir başarısızlıkta küsmek yok. Bu takımı Şenol Güneş'in ayağa kaldıracağına inanıyoruz. Onun için havalimanında da ona hak ettiği ilgiyi göstereceğiz" şeklinde konuştu.