Bobo'dan sevindirici haber

Üst üste aldığı galibiyetlerle Turkcell Süper Lig'de ikinciliğe yükselen Beşiktaş'a bir sevindirici haber de Bobo'dan geldi.

Sivasspor maçında attığı gol pozisyonunda kaleci Petkoviç ile çarpışarak, bir süre sonra oyundan çıkmak zorunda kalan Brezilyalı futbolcunun sakatlığının önemli olmadığı ve 4 Aralık Cuma günü Diyarbakırspor ile yapılacak maçta oynayabileceği açıklandı.

Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren tarafından yapılan açıklamada, dizinden sakatlanan Bobo'nun bağlarla ilgili bir sorununun olmadığını, sadece kemiğe darbe aldığının yapılan tetkikler sonucu ortaya çıktığını vurgulayarak, Diyarbakırspor maçında oynamasında engel bulunmadığını kaydetti.

İBRAHİM TORAMAN'A MASKE

Manchester United ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında suratına aldığı darbe sonucu burnu kırılan İbrahim Toraman için yarın yüz maskesi yapılacağı bildirildi.

İbrahim Toraman'ın Diyarbakırspor maçında oynayamayacağı, 8 Aralık'ta CSKA Moskova ile yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında oynayıp oynamayacağına ise, yüz maskesine sağlayacağı uyuma göre karar verileceği açıklandı.